header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken


Nieuws: Wandelzoekpagina bestaat 10 jaar

ImageIn 10 jaar tijd is Wandelzoekpagina uitgegroeid tot de grootste wandelsite van Nederland. Wandelaars vinden er alles over wandelen: meer dan 3000 wandelingen, meer dan 3500 reacties van wandelaars, meer dan 3000 foto's en meer dan 350 topografische wandelkaarten. Daarnaast biedt Wandelzoekpagina overnachtingsadressen, wandelartikelen en boekrecensies. Wandelzoekpagina bedankt alle wandelaars die hier een bijdrage aan hebben geleverd.

Vernieuwde Wandelzoekpagina

Wandelzoekpagina viert het tienjarig bestaan met een vernieuwde site. De vormgeving is volledig vernieuwd met behoud van het – zo gewaardeerde - rustige karakter van de site.

De nieuwe welkompagina toont de laatste reacties op wandelingen, de nieuwste wandelkaarten, de nieuwste (wandel)boeken, komende wandeltochten en wandelnieuws. Wisselend wordt een wandeltip getoond. Zo verandert de welkompagina voortdurend van inhoud, wat uitnodigt tot een regelmatig bezoek aan de site.

Toekomst

Ook de komende jaren biedt Wandelzoekpagina een platform voor wandelaars, waar ze alles over wandelen kunnen vinden en wandelroutes, reacties en foto’s kunnen plaatsen.

Wandelzoekpagina

Wandelzoekpagina is een van de grootste sites over wandelen in Nederland en België. De site biedt wandelaars een zoekmogelijkheid naar dagwandelingen, GPS-wandelingen, stadswandelingen, meerdaagse tochten, wandelvakanties en wandeluitgaven. Naast de zoekmachines biedt Wandelzoekpagina wandelnieuwtjes, informatie over materialen, tips van wandelaars, boekbesprekingen, vraag & antwoord-rubriek, overnachtingenpagina en nog veel meer.
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl