header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken


Eerste Nederlandse Iceboarding evenement op Landal Domein de Schatberg

ImageWaterrijk Landal Domein de Schatberg is zaterdag het decor voor het eerste Iceboarding winterevenement. Wakeboarders verleggen tijdens het evenement hun grenzen op het natuurijs. De ‘water’technieken gebruikt bij de waterskibaan, worden nu geprobeerd op het ijs.

Landal Domein de Schatberg heeft naast de vijver waar het Iceboarden plaatsvindt volop mogelijkheden om te schaatsen. Het ijs is gemiddeld zo’n 15 cm. dik. Schaatsliefhebbers dienen wel hun eigen schaatsen mee te nemen, er zijn geen mogelijkheden deze te huren.

Programma zaterdag 11 februari

Het Iceboarding winterevenement vindt plaats van 12.00-17.00 uur. De deelnemers kunnen 2 uur iceboarden, kosten € 10,-. Iceboarders dienen hun eigen materiaal mee te nemen. Het dragen van een helm is verplicht.

Locatie

Landal Domein de Schatberg (Seven-Twenty winterpark)
Midden Peelweg 5
5975 MZ Sevenum

Over Landal GreenParks

Landal GreenParks maakt deel uit van Wyndham Worldwide. Landal beheert en exploiteert 69 bungalowparken in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Tsjechië met in totaal ca. 11.000 vakantieaccommodaties. Daarnaast beschikt Landal over 1.500 campingplaatsen. Op jaarbasis realiseren 2,1 miljoen gasten 11 miljoen overnachtingen. Op de parken en de diverse kantoorlocaties werken ca. 2.500 medewerkers.
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl