header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken


TIP: Decembermaand bij Vakantiepark Giethoorn

Vakantiepark Giethoorn

Winteraanbieding:

Eropuit in de winter! Giethoorn is een veel bezochte plaats voor mensen in de zomer! Maar ook in de winter is een bezoekje aan Giethoorn meer dan waard.
Genieten van de rust en natuur. In de maanden november en december gelden er leuke lastminute aanbiedingen op Vakantiepark Giethoorn. Hierdoor kan je voordelig er een weekend, midweek of week eropuit in eigen land!

Bekijk deze aanbieding op onze website

Sinterklaas:

Sinterklaas en zijn pieten komen weer naar Nederland! Dit jaar is de landelijke intocht in het Friese Dokkum, een klein uurtje van Vakantiepark Giethoorn verwijderd.
Op Vakantiepark Giethoorn gelden leuke kortingen tijdens dat weekend, maar ook tijdens het speciale Sinterklaasweekend: 1 t/m 3 december. Dit weekend staat in teken van Sinterklaas op Vakantiepark Giethoorn! Geniet bijvoorbeeld van een Sinterklaasbrunch met gezelschap van pieten! Of ga mee op de pietenrondvaart en ontdek de mooie omgeving van Giethoorn op het water!
Meer informatie over deze actie en activiteiten: https://vakantieparkgiethoorn.nl/vier-sinterklaas-vakantiepark-giethoorn/

Kerst vieren in Giethoorn

Voordelig Kerst vieren in een van de vakantiewoningen op Vakantiepark Giethoorn! Ontvang nu een korting op een verblijf tijdens de Kerstdagen. Klik hier...

Kerstarrangement Giethoorn:

Kom jij met jouw familie kerst vieren in Giethoorn? Maak het verblijf op Vakantiepark Giethoorn compleet met het speciale Kerstarrangement.
Vol met heerlijk eten en drinken! Genieten van uitgebreide ontbijtjes, twee gangen diner, plates naar keuze, een Kerstbuffet, Kerstbrunch, Kerstgourmet en meer. Bekijk het gehele arrangement op de website

Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld alleen een Kerstbrunch, Kerstbuffet of Kersgourmet te reserveren in plaats van het volledige arrangement. (Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden).

https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl