header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken


Vandaag staat in het Zonnetje....Vakantiehuisjes Pierewaai en Fladderak in Oostwold

Huisjes Pierewaai en Fladderak in OostwoldOp een prachtig plekje in de voormalige Graanrepubliek liggen onze sfeervolle en zonnige vakantiehuisjes Pierewaai (1-4 persoons) en Fladderak (1-4/5 persoons).
De huisjes zijn gelegen in de dorpskern aan het meest authentieke laantje in het plaatsje Oostwold (gemeente Oldambt) in Oost-Groningen. Dit laantje, de Kerksingel, heeft sinds 1991 de status van beschermd en monumentaal dorpsgezicht en heeft een Anton Pieck-achtig karakter. Een aantal jaren geleden heeft huisje Pierewaai de ErOpUit in Eigen Land-prijs gewonnen als ‘Mooiste vakantiehuisje van Nederland’. Hier zijn we natuurlijk super trots op.

Onze huisjes zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over een zonnige tuin met diverse terrassen waarin u volop kunt genieten van de rust van Oost-Groningen.
Kortom, huisje Pierewaai en huisje Fladderak bieden u een ideale plaats voor een rustig verblijf en uiteraard een prima uitgangspunt om te wandelen, fietsen, zwemmen, vissen, zeilen, parachutespringen, dagje Groningen, dagje naar buurland Duitsland enzovoort.

U bent van harte welkom!

Aanbieding: wanneer u één van onze huisjes boekt onder vermelding van "Er Op Uit in Eigen Land" ontvangt u 10% korting op de huurprijs.

Onze Restaurant-tip: Brasserie Old School in Oostwold. De ligging is schitterend met een groot terras tot aan de sluis van het Oldambtmeer!

Onze Activiteit-tip: Pitch&Putt Golf Huninga's Heem in Oostwold. Door de kleine afstanden tussen de holes is het spel geschikt voor iedereen.

Meer...

https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl