header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken


Eropuit in Eigen Land op bezoek bij Residence Lichtenvoorde in Lichtenvoorde

Residence Lichtenvoorde in LichtenvoordeDit vakantiepark is gelegen tussen weilanden en houtwallen even buiten het gezellige plaatsje Lichtenvoorde in de Achterhoek.
We worden hartelijk ontvangen bij de receptie en krijgen alle informatie over het park en de omgeving.
Op dit mooie verzorgde park kun je een vakantiewoning huren of kopen of er kamperen.
Wij nemen onze intrek in een schoon en luxe vakantiehuis, rustig gelegen aan de visvijver met uitzicht over de weilanden ,waar we met ons hondje een paar dagen heerlijk hebben genoten .
Alle vakantiehuizen op het park zijn vrijstaand en verschillend van bouw. Daardoor doet het heel gezellig en speels aan.

ImageOp het park zijn veel faciliteiten: bowlingbaan, speelvelden, binnenzwembad, kidsclub, fitness en sportvelden, waar jong en oud zich kunnen vermaken.
In Restaurant Skik & Zo kun je heerlijk eten met een vriendelijke bediening. Bij mooi weer kun je genieten op het mooie ruime terras.
Résidence Lichtenvoorde is heel centraal gelegen voor leuke uitstapjes naar bijvoorbeeld Groenlo, Ruurlo of natuurgebied Zwillbrocker Venn, net over de grens bij Eibergen, waar je heerlijk kunt fietsen of wandelen en flamingo’s kunt spotten.


ImageRésidence Lichtenvoorde biedt leuke arrangementen om er even lekker een paar daagjes tussen uit te gaan.
Wilt u net als wij ook eens genieten van de Achterhoek boek dan zo’n mooie vakantiewoning op TopParken Résidence Lichtenvoorde.
Wij hebben het er heerlijk gehad!!

Onze Tip: Belevingspark CactusOase in Ruurlo. Een uniek stukje woestijn in de Achterhoek met 2500 verschillende soorten cactussen, heel leuk voor jong en oud.

Meer...

https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl