header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken


Vandaag staat in het Zonnetje.... Camping `t Meulenbrugge in Vorden

Camping 't  Meulenbrugge in VordenIn de provincie Gelderland, in het hart van de Achterhoek, ligt het 8 kastelen dorp Vorden. Hier vindt u camping `t Meulenbrugge gelegen aan de waterkant van een bosrijke omgeving.
In de mooie omgeving van het pittoreske dorpje Vorden, dat bekend staat om haar 8 kastelen, de rust, ruimte, het karakteristieke landschap en de authentieke boerderijen, vindt u camping `t Meulenbrugge. U kunt bij ons heerlijk wandelen, fietsen en genieten van het prachtige coulisselandschap.
Onze camping is met name geschikt voor de 50+ en mensen zonder kinderen, u vindt bij ons dan ook geen speeltoestellen of animatieteam.

Onze camping ligt zeer centraal voor een mooie fietstocht naar o.a. Lochem, Zutphen, Ruurlo of het kleinste stadje van Nederland: Bronkhorst. Ook het beroemde Pieterpad loopt langs onze camping. De camping is ANWB erkend lid van de Recron en aangesloten bij de Karaktervolle Groene Campings (KGC).

Aanbieding:
Ook in het hoogseizoen van 2018 kunt u bij ons weer voordelig kamperen, van 8 Juli tot 19 Augustus krijgt u bij minimaal 7 overnachtingen 20% korting.
(Voor de voorwaarden kijkt u op onze tarieven/arrangementen pagina.)

Onze Activiteit-tip: Wandelen in en rond Bronckhorst.De gemeente Bronckhorst is door wandelkrant 'te voet gekozen tot Wandelgemeente van het Jaar 2018. www.wandelen123.nl/routeplanner#

Onze restaurant-tip: De Herberg in Vorden. Een warm welkom in het centrum van Vorden.

Meer...

https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl