header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken


Yabba Dabba Doo! Flintstones tentoonstelling in het Museum van de 20e Eeuw

TIP voor de herfstvakantie!
Museum van de 20e eeuw  in HoornDe Flintstones zijn al bijna 60 jaar oud, maar nog steeds leuk. Het Museum van de 20e Eeuw eert de leukste familie van holbewoners aller tijden met een tentoonstelling. Deze tentoonstelling is te zien van 13 oktober 2018 tot en met 3 maart 2019. Behalve veel prachtige originele Flintstones memorabilia is er veel te doen voor jong en oud. Ga in de auto van de Flintstones zitten, speel een potje prehistorisch kegelen, zie de oer-uitvindingen en de Flintstones drive-in bioscoop.
Het Museum van de 20e Eeuw heeft een prachtige verzameling Flintstones voorwerpen. Hier zitten heel oude en waardevolle verzamelitems bij. De mooiste stukken uit de collectie worden getoond.

Je zult verstomd staan van de diversiteit aan spullen die is uitgebracht. Natuurlijk is er veel speelgoed bij, maar ook kerstballen, ontbijtborden, lolly’s, lunchtrommels en nog veel meer. De tentoonstelling is ook heel leuk voor kinderen en andere mensen die zich jong voelen. Er is van alles te doen in de sfeer van de Flintstones. Steentijd kegelen, een fraaie replica van de Flintstones-mobiel en een nagebouwd Flintstones huis. Hier kunt u even Fred nadoen en wanhopig ‘Wilmaaaaaa’ roepen.

Het leven in Bedrock
Fred en Wilma Flintstone leven met hun buren Barney en Betty Rubble in de prehistorische stad Bedrock. Ook al speelt alles zich af in de oertijd, toch zie je overal verwijzingen naar het hedendaagse leven. Het leven in de prehistorie lijkt bedrieglijk veel op het leven halverwege de 20e eeuw in Amerika. Na een dag hard werken in de steengroeve (waar hij een brontosaurus bestuurt die stenen hapt) komt Fred naar huis gereden. Dit doet hij in zijn door eigen voetkracht aangetrapte auto met dikke stenen wielen. Fred en Barney gaan graag bowlen, ze gaan naar drive-ins, maaien hun gazon en lezen een krantje. Huisdieren hebben ze natuurlijk ook: een sabeltandtijger, Baby Puss, en Dino, de kleine dinosaurus.

Meer...

https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl