header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken


Tip van de Dag: B&B Kussengevecht in Den Haag

B&B Kussengevecht in Den HaagDe Bed & Breakfast kamers van Kussengevecht bevinden zich in een herenhuis uit 1896 in het Regentessekwartier. In deze levendige buurt vindt u restaurants uit alle windstreken (bijvoorbeeld Bistro Jules) , gezellige terrasjes, een grote supermarkt en veel kleine winkeltjes. De wijk is bekend om haar vele galeries, kunsthandelaren en bric-à-brac zaken. Bij Kussengevecht hoort galerie IXI, IXI verzorgt ook de kunst in de B&B.
Binnen bij Kussengevecht is het opmerkelijk rustig. De kamers op de eerste etage zijn dit voorjaar helemaal gerenoveerd (zie foto’s).

Iedere kamer heeft een eigen douche/toilet, twee losse bedden, een zithoekje met TV/DVD/Wi-Fi en een ontbijttafel. De kamer aan de achterkant kijkt uit op de tuin, de kamer aan de voorkant heeft een klein balkon dat direct uitzicht biedt op de levendige Weimarstraat. Op de gang is de gastenkeuken met een combi-magnetron, een kookplaat, koelkast en gratis koffie en thee. Heel geschikt voor een wat langer verblijf of een nachtje weg met 4 personen!
De 3e kamer ligt in het achterhuis. Deze kamer heeft een klein, zonnig balkon met uitzicht op de tuin. De kamer heeft een tweepersoons bed en een badkamer met ligbad, TV/DVD/Wi-Fi. In de galerie IXI op de begane grond is uw ontbijttafel en zithoek, op de kamer kunt u gratis koffie of thee zetten.

Meer...

https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl