header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken


Tip van de Dag: Familiecamping de Molenhoek in Kamperland

Familiecamping de Molenhoek in KamperlandVakantie vieren in hartje Zeeland doen jullie natuurlijk op familie camping De Molenhoek in Kamperland.
Ruime comfortabele safaritenten, nieuwe modern ingerichte zespersoons chalets of één van de keurig gemaaide kampeerplaatsen op een gezellig kampeerveld: jullie kiezen!
Veel speeltoestellen, schoon én kindvriendelijk sanitair, een restaurant voorzien van een ruim lounge terras met zicht op openluchtzwembaden en zeker niet te missen de talloze animatieactiviteiten die deze zomer op stapel staan!

De programmering is met zorg samengesteld en écht geschikt voor alle leeftijden. Met al deze pluspunten vormt deze verzorgde, centraal gelegen camping de ideale basis voor het maken van waardevolle herinneringen.

Advies over de diverse verblijfsmogelijkheden, bijzondere uitstapjes of workshops en leukste animatie activiteiten, antwoord op welke fietsroute de meeste uitdaging biedt, een extra woord bij de uitleg van de menukaart of een stroomstoring die ’s avonds laat nog wordt opgelost: service verlening staat bij alle medewerkers hoog in het vaandel en is werkelijk een aangename verrassing.
Een sfeerimpressie is te vinden op onze website, Instagram of Facebook.

Lastminute
Boek lastminute een zomers verblijf in de maanden juli en/of augustus 2019 en ontvang met vermelding van de code zomerseropuit2019 100% korting op de reserveringskosten.

Meer...

https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl