header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken


Tip van de Dag: Gastenverblijf Het Voorhuis in Herpen

Gastenverblijf Het Voorhuis in HerpenIn het oer Brabantse dorpje Herpen, in een omgeving van prachtige natuurgebieden en historische vestingstadjes aan de Maas, vindt je Gastenverblijf Het Voorhuis.
Het is de perfecte plek om met je gezin, je familie of vrienden te overnachten en tot rust te komen óf juist heel actief te zijn, te fietsen, te wandelen in het mooie gebied De Maashorst.
Gastenverblijf Het Voorhuis combineert alles wat je nodig hebt voor een korte of langere vakantie. Binnen zijn er authentieke kamers in een huiselijke sfeer en het ontbreekt je aan niets.

Buiten kun je genieten van onze trots: de tuin. Een lust om te zien, te ruiken en te proeven.
Het Voorhuis is te huren voor gezinnen, families of andere groepen tot acht personen. In overleg is dat aantal (w.o. kinderbedje en/of stapelbed) uit te breiden tot tien.
Ons vakantiehuis is uitermate geschikt voor paardenliefhebbers met de twee stallen, een wei en een inrijbak. Vanaf ons erf kun je meteen starten met een mooie bos- of buitenrit. Ervaar de uitstrekte oerbossen, de hei en wandel of fiets tussen de vennen door.

Meer...

https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl