header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken


Tip van de Dag: Landgoed de Biestheuvel in Hoogeloon

Landgoed de Biestheuvel in HoogeloonLandgoed De Biestheuvel, een origineel groepsuitje voor jong en oud.

Of het nu gaat om een vriendenuitje, bedrijfsfeest, familiedag of vrijgezellenfeest; met de elektrische steps van Kickbike Fat Max beleef je de natuur én elkaar als nooit tevoren. Iedereen vanaf 16 jaar kan het! Je hoeft geen rijbewijs te hebben en geen helm op. De step is overal te gebruiken en doordat hij een kenteken heeft, mag je er gewoon de weg mee op. Neem dus gerust al je vrienden, je hele familie of al je collega’s mee!
We hebben 25 steps ter beschikking. Mocht u met een grotere groep zijn, dan kunt u dit combineren met andere activiteiten in een roulatieprogramma.

Gezellig aansluitend eten & drinken
Na inspanning is het goed om te ontspannen met een hapje en een drankje. Om de inwendige mens te versterken. Om uw energie een boost te geven. Of gewoon omdat het gezellig is om samen te eten en het glas te heffen.
Van een kop soep met broodjes tot een buffet. En van Brabantse lunch tot een heerlijk hapjes arrangement. Onze menukaart biedt een grote variatie aan mogelijkheden voor elk budget. U kunt bij ons terecht om aansluitend op de activiteit een barbecue, buffet, of diner te organiseren.
Heeft u specifieke maaltijd- en/of dieetwensen, bijvoorbeeld glutenvrij of vegetarisch? Geef dit dan tijdig door, wij houden hier graag rekening mee.

Meer...

https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl