header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken


Tip van de Dag: Camping Vreehorst in Winterswijk

Camping Vreehorst in WinterswijkCamping Vreehorst is de ideale camping voor jong en oud en een ieder die van rust, ruimte, natuur, wandelen en fietsen houdt. De camping ligt in het oosten van de Achterhoek in het mooie buitengebied van Winterswijk.
Op de camping vindt u alles voor een geslaagde vakantie, onder andere:
nieuwe 5 sterren sanitairgebouwen, ruime comfortplaatsen, privé sanitair, unieke overnachtingsmogelijkheden, chalets, camperplaatsen, dagelijks verse broodjes en kranten, overdekt- en openlucht zwembad met kinderbad,

diverse horecagelegenheden, speeltuin met springkussen en groot klimtoestel, multifunctioneel sportveld, fietsverhuur, wifi, en in het hoogseizoen een recreatieprogramma.

Ertussenuit gaan vanaf de camping is eenvoudig. Loopt u direct de camping af, dan komt u middenin het natuurgebied de Bekendelle terecht, een echte aanrader voor de natuurliefhebbers. Wilt u iets verder? Dan is het centrum van Winterswijk een aanrader. Binnen een kwartier te bereiken op de fiets. In het centrum wordt iedere woensdag en zaterdag een warenmarkt gehouden. Het kent ook veel hoogwaardige restaurants zoals De Nachtwacht en in de zomerperiode is een vers ijsje van Gelateria Talamini een echte aanrader. Cultuur is er ook genoeg. Zo kan men het oude huis van schilder Piet Mondriaan bezoeken, waar vandaag de dag museum Villa Mondriaan gevestigd is.

Meer...

https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl