header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken


Tip van de Dag: Bed & Breakfast ARBORES in Hoogeloon

Bed & Breakfast ARBORES in HoogeloonToe aan nieuwe inspiratie, rust of een reset van jezelf of je relatie? Kom genieten van de natuur in de Brabantse Kempen.
Midden in het dorp Hoogeloon ligt de nieuwe Bed & Breakfast Arbores. (open juni 2019) Arbores betekent letterlijk oude bomen. De oude bomen midden in het dorp zijn de inspiratiebron geweest voor deze B&B.
De B&B kenmerkt zich door een interieurmix van industrieel-landelijk-modern. Het is gevestigd in de voormalige schuur bij een van de oudste huizen uit het dorp (1742). De schuur is na een brand volledig herbouwd en ingericht als B&B.

Er zijn 3 kamers en iedere kamer heeft eigen sanitair. Daarnaast is er een ruime gezamenlijke leefruimte met keuken, buitenkamer, terras, overkapping, een picknickplaats en vuurplaats. Ook vind je hier een aantal muziekinstrumenten om het rond het kampvuur nog gezelliger te maken.
Laat je verrassen door de mogelijkheden bij B&B Arbores. De omgeving van Hoogeloon staat bekend om de archeologische vondsten uit de Romeinse tijd, de grafheuvels en de vele wandel- en fietsroutes in het dal van de Grote en Kleine Beerze.

B&B Arbores biedt daarnaast een groot aantal arrangementen aan, waaronder met een aantal restaurants uit de omgeving. Geniet van een culinair hoogstandje bij d’ouwe Tramhalte, een shared dining bij Grand Cafe de Gouden Leeuw of ga all the way bij La Solitaria. Als onze partners zijn gemakkelijk met de fiets of wandelend te bereiken.
Liever creatief aan de slag? Dat kan bij atelier Tizzer of Kaasboerderij de Ruurhoeve. En wil je echt even resetten ga dan voor een mindfulness- of stilteweekend waarin je jezelf of elkaar weer gaat ontdekken.
Kortom er is veel te beleven bij B&B Arbores! Gun jezelf zo’n nieuwe inspiratieonderdebomen.

Aanbieding:
Tot 31 augustus 2019 ontvang je 10% openingskorting op verblijven tot 1 april 2020.
Kijk op onze website voor meer informatie over prijzen, beschikbaarheid en de arrangementen.

Meer...

https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl