header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken


Winactie tien-jarig bestaan Eropuit In Eigen Land

Winactie tien-jarig bestaan Eropuit In Eigen Land***Winactie 22*** Namens Amusementspark Tivoli in Berg en Dal mogen wij 4 entreekaarten verloten onder de reacties!

Over de actie:
* Like dit bericht en tag minimaal 1 vriend(in) die je op deze actie wilt attenderen
* Deelnemen kan tot 22 september 12.00 uur. De winnaar wordt later op de dag bekend gemaakt.

Over Tivoli:
Kom spelen, genieten, gillen en ravotten in Amusementspark Tivoli, het leukste pretpark voor basisschoolkids tot een jaar of 10!

Geniet van superleuke attracties en speeltoestellen waar kinderen niet op uitgekeken raken! Het park is zeer overzichtelijk, veilig, kindvriendelijk én betaalbaar zonder al te lange wachttijden.
Zo is er o.a. een achtbaan, botsboten, luchtkussen, zweefmolen, trampolines, botsauto's, draaimolen, treintjes, buggy's, midgetgolfbaan en nog veel meer... Regent het? Geen probleem! Er kan gewoon doorgespeeld worden in onze binnenspeeltuin Circus Fun City. Is het warm? De binnenspeeltuin heeft airco en je kunt buiten lekker spetteren op de buikschuifbaan zodat je heerlijk kunt afkoelen.
Amusementspark Tivoli is ook superleuk om met je kinderfeestje, groep of school te bezoeken.https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl