header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken


In het zonnetje: 1e Prijswinnaar Categorie Restaurant

Restaurant Het Kabouterbos in DrontenHet team van Het Grote Kabouterbos was zeer verrast toen bleek dat wij gewonnen hadden in de categorie "Restaurant". Wat gaaf!
Eropuit in Eigen Land heeft ons in alle aspecten versteld doen staan, van het eerste contact met het restaurant tot aan het bekendmaken van de prijswinnaars en de daaropvolgende promoties en persberichten.
Heel mooi om te zien dat het door diverse media zo goed werd opgepakt. Natuurlijk vinden we het een eer om de beker in ontvangst te hebben mogen nemen, hij heeft dan ook een ereplaats gekregen binnen het restaurant!

Spelen en ontdekken in de wereld van de kabouters! Even buiten Dronten, midden in het Roggebotzand, is een magische plek vol dieren, prachtige natuur en….Kabouters!

Tussen de bomen vindt je prachtige kabouterhuisjes waar je kunt spelen, een superspringkussen, grote schommels, leuke waterpaddenstoelen, én natuurlijk een heel lekker pannenkoekenhuis!

Eenmaal binnen in het restaurant waan je je direct in een andere wereld: overal is iets te zien en te ontdekken! Druk op de knoppen om van alles in beweging te zetten, en maak een dansje als de kabouterband weer een liedje begint te spelen!
Ben je klaar met eten? Ren dan snel naar de ballenbak of bekijk Kabouterland in het klein! In het diorama zie je namelijk Het Grote Kabouterbos in het klein, en alle avonturen in het bos eromheen! Ga je daarna snel op avontuur op het Kabouterpad?

Meer...

https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl