header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken


In het zonnetje: 1e Prijswinnaar Categorie Appartement

Appartement Noflik in NijemirdumWij zijn enorm trots op het feit dat we de eerste prijs in de rubriek Appartement gewonnen hebben!
Pas dit jaar juni hebben we ons gezamenlijk verbouwde Noflik appartement geopend en dan meteen de eerste prijs winnen, wie had dat gedacht?
Bij deze willen we een ieder die op ons gestemd heeft hartelijk dank zeggen.

En wie een prijs wint trakteert! We bieden 5 boekingen met € 15,- korting aan bij een verblijf van minimaal 2 nachten en maximaal 5 nachten in de periode van 1 november t/m 31 maart 2020.

Zo betaal je € 80,- per nacht in plaats van € 95,- per nacht!
Reserveren kan per mail : met de vermelding eropuitprijs 2018- 2019.
Je mag ook bellen naar: 06-27510257.

Genieten, rust, privacy, vogels en reeën in de weilanden waar je vanuit je appartement uitzicht op hebt. Het appartement is modern ingericht, knus, en compleet. Vanuit hier maak je prachtige wandelingen door de Gaasterlandse bossen. Op de fiets ben je zo bij het IJsselmeer. Dit heerlijke appartement met de naam ‘Noflik’ biedt volop privacy. Een geheel zelfstandige verblijfsruimte met eigen opgang via een trap aan de buitenkant van het appartement.

Zodra je de deur opent, sta je meteen in het sfeervolle appartement met radio/tv, hoekbank, eettafel, moderne keuken. De aparte slaapkamer is voorzien van een kingsize boxspring. Tegenover de slaapkamer vind je de badkamer met regendouche, wc en wastafel.
Vanaf de zithoek heb je weids uitzicht over de bloemrijke weilanden en bosrand van het Lycklemabos. Je ziet zwaluwen scheren over de poel, vlak voor het appartement. Bij de poel vind je ook de hot tub, waar je in overleg tegen een vergoeding gebruik van kunt maken. Dat kan in de zomer, maar ook in de winter.

Meer...

https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl