header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken


In het zonnetje: 1e Prijswinnaar Categorie Bed and Breakfast

De Gasthoeve in SiebengewaldWat was het weer ongelooflijk spannend!
Dat we gewonnen hebben betekent veel voor ons. We zijn op de goede weg. We hebben ook zo’n mooie plek!
Eropuit In Eigen Land heeft ons echt op de kaart gezet. Heel erg bedankt voor de geweldig goede organisatie en de ondersteuning.
Wij kijken terug op een fantastische week. We hebben zoveel leuke reacties en felicitaties mogen ontvangen, het was overweldigend. De dag na de bekendmaking kwam al meteen de wethouder langs met een prachtige bos bloemen. Er is een opname van Maasduinen Centraal op onze locatie gemaakt en geplaatst op Facebook en er is een publicatie in de Via Limburger geplaatst naar aanleiding van een interview. Super allemaal.

Aanbieding

Het winnen van de eerste prijs Eropuit In Eigen Land, Beste B&B 2018-2019 willen we met onze gasten vieren: De gasten van de komende eerste tien boekingen ontvangen bij aankomst een lekker flesje rode of witte wijn naar keuze om te proosten op onze B&B De Gasthoeve.
B&B De Gasthoeve ligt aan de rand van het grensdorpje Siebengewald in het natuurgebied de Maasduinen in het noorden van Limburg en aan verschillende bestaande wandel- en fietsroutes (zie fietsknooppunt 36 Noord- en Midden Limburg).
Wij ervaren hier het gevoel van vrijheid en rust en zonder stress zijn en willen graag deze plek delen met onze gasten De Gasthoeve is een gerenoveerde, meer dan 100 jaar oude, woonboerderij in Siebengewald.
De voormalige stallen en hooizolder zijn verbouwd tot een volwaardige Bed & Breakfast met drie slaapkamers, een gezellige huiskamer en sanitaire voorzieningen.
Tijdens de zomermaanden is er ook een bbq beschikbaar.
Gasten kunnen gebruik maken van de grote tuin. Er zijn verschillende terrassen zowel overdekt als niet overdekt. Voor de frisse avond is er een terrasheater beschikbaar, maar er is ook een vuurplaats voor een heerlijk kampvuur.

Meer...

https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl