Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land


Speciale boekuitreiking in het Beatles museum

Zondag 25 juli as zal in het museum gevierd worden dat er drie nieuwe boeken worden uitgebracht door Azing en Samuel. Zij werken samen aan de meest uitgebreide discografie die ooit gemaakt is. Het is een reeks die in totaal 30 delen zal beslaan en waarbij elk land één voor één behandeld zal worden. Inmiddels zijn bij Nederland aangekomen en hebben Samuel en Azing de meest complete Nederlandse discografie gemaakt die er is. Met ruim 700 illustraties laten we werkelijk elke single en ep zien die ooit in Nederland zijn uitgebracht. Daarnaast achtergrondgegevens, unieke foto's, zeldzame fanclub singles en nog veel meer.
Om te vieren dat het Nederlandse boek is uitgebracht hebben we een extra editie laten drukken in de Nederlandse taal. Deze is speciaal gemaakt voor het Beatlesmuseum in Alkmaar en zal 25 juli haar première krijgen.

Erik van Muiswinkel reikt de boeken uit

Zondag 25 juli zal Erik de boeken persoonlijk uitreiken aan Azing en Samuel. De uitreiking staat gepland voor 14.00 uur. Deze tijd is gekozen om de fans die van ver moeten komen toch de kans te geven om deze leuke uitreiking bij te wonen.

Speciale toegangskaart
Om de dag extra feestelijk te laten zijn hebben we een zeer bijzondere toegangskaart laten maken. Azing's dochter Lisa heeft een prachtige cartoon getekend en deze hebben we op een puzzel laten drukken. Hiervan zijn er slechts 75 gedrukt en zijn voor de eerste 75 bezoekers. Ze zullen slechts één dag verkrijgbaar zijn. Een echt Collectors Item.

Het programma voor 25 juli 2021
Zondag 25 juli gaan we om 12.00 uur open voor publiek
Zie voor meer informatie https://www.beatlesmuseum.nl/info/

Lees meer >>

Terug