header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken


In het zonnetje: 1e Prijswinnaar Categorie Hotel

Hotel De Pauw RoermondMeer dan wij hadden durven dromen!
Wij zijn enorm verrast en heel erg blij dat wij voor het eerst de 1e prijs hebben gewonnen. Dit hadden wij nooit verwacht en is voor ons de kers op de taart!
Als eigenaar van Hotel en Grand Café De Pauw wil ik iedereen bedanken voor het harde werk en enorme inzet die jullie hebben getoond en niet te vergeten wil ik al onze trouwe klanten bedanken. Zonder jullie hadden wij nooit gewonnen. Wij waarderen dit enorm en dit is voor ons een nóg grotere stimulans om met het hele team op dezelfde voet verder te mogen gaan. Wij zullen zeker weer ons uiterste best doen om het volgend jaar weer genomineerd te worden voor de Eropuit in Eigen Land Prijs. Dank jullie wel!

Aan de historische Roerkade in Roermond bevindt zich in een mooi Oudhollands pand het kleine en sfeervolle Hotel en Grand Café De Pauw. Het hotel ligt aan de rivier de Roer te midden van de bruisende terrasjes, aan de rand van de gezellige binnenstad met zijn vele unieke winkels en op slechts vijf minuten loopafstand van het Designer Outlet en van de prachtige Maasplassen. Of u nu voor zaken of voor uw plezier in Roermond bent, het hotel heeft dé ideale locatie om de stad en omgeving te verkennen. In het Grand Café (oftewel Café de Zwarte Ruiter) kunt u genieten van een heerlijke lunch, een goed glas wijn of een lekker koel biertje. Regelmatig worden in het Grand Café diverse activiteiten voor jong en oud georganiseerd.

Hotel en Grand Café De Pauw, Roermond - Hotel, vergaderlocatie, Grand Café De Zwarte Ruiter

Meer...

https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl