header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken


In de Spotlights: All Exclusive Apartments Dordrecht in Dordrecht

 All Exclusive Apartments Dordrecht in DordrechtIn het historisch centrum van Dordrecht en aan het druk bevaren kruispunt van drie rivieren vindt u All Exclusive Apartments aan de Kuipershaven met grandioos uitzicht op het water.
All Exclusive Apartments is een historisch pand uit ca. 1860 en bestaat uit drie verdiepingen. Alle verdiepingen zijn via het centrale trappenhuis bereikbaar.
Via de centrale ingang en hal vindt u als eerste op de begane grond ons Compact Apartment. Dit appartement is geheel gemeubileerd en tevens toegankelijk voor gasten die moeilijk ter been zijn.
Op de tweede verdieping bevindt zich ons Riverview Apartment. Een ruim en luxueus familie- appartement met vanuit de living een fantastisch uitzicht over de rivieren en de haven.

Op onze bovenste verdieping bevindt zich onze Top Loft + Dakterras. Een uiterst gezellige en complete studio met woonkamer en slaapkamer in één.
Bij aankomst wordt u persoonlijk verwelkomt en krijgt u uitleg over een aantal zaken van uw appartement. Koffie en thee zijn aanwezig in het appartement en inbegrepen in de prijzen.
Fietsen en elektrofietsen zijn in de nabijheid te huur.

De omgeving: Rondom ons pand op loopafstand vindt u een aantal historische gebouwen, galeries en horeca. Het centrum van Dordrecht met het centrale Scheffersplein bevindt zich ook op loopafstand.
Onze appartementen zijn zeer geschikt voor dagje Dordt, een weekendje Dordrecht of een langere periode waarin u alle bezienswaardigheden van de Drechtsteden kunt ontdekken onder andere de molens van Kinderdijk, de Biesbosch of Rotterdam. Ook is Dordrecht is een uitstekend uitvalsbasis voor dagtrips naar Antwerpen, Gent, Delft, Leiden of de Efteling.

Onze activiteittip: Het Biesboschcentrum in Dordrecht.U vindt daar een complete beverburcht en tevens zijn er bootjes te huur.
Onze Restauranttip: Brasserie Downtown in Dordrecht

Meer...

https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl