header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken


In de Spotlights: Kom in de bedstee Sprookje in Winterswijk

Kom in de bedstee Sprookje in WinterswijkKom in de Bedstee Sprookje is een knus familiehuis met 5 bedstedes - slaapkamers voor 10 volwassenen en 2 baby's. Denkt u eens aan elfenbankjes, paddenstoelen, elfjes, prinsesjes, vlindertjes, bomen, glow in the dark….. U droomt weg in onze nieuwe sprookjes bedstedes.
De bedstedes (hedendaagse afmetingen) zijn voorzien van boxpsringmatrassen zodat u comfortabel slaapt. Elke bedstee is geschikt voor 2 personen. Bij aankomst zijn uw bedden opgemaakt omdat het nogal een handigheidje is om deze op te maken.

Voor een goede nachtrust liggen er slaapmutsen voor u klaar. Elke bedstede heeft de mogelijkheid om een campingbedje te plaatsen.
Voor de kinderen is er een tuin met schommels en trampoline. Ook is er een groter speelveld nabij het vakantiehuis waar de kinderen bijvoorbeeld kunnen voetballen.
Voor de echte liefhebber is er een houten hottub. Het warme water is zeer verfrissend en zorgt voor een ultieme ontspanning met uw familie- of vriendengroep.

Aanbieding:
Actie; de maand juni gezinsprijzen 20% korting op de basisprijs en hottub gratis!

Onze activiteittop: Recreatiepark Sevink Molen in Winterswijk. Lekker binnen en buiten rondbanjeren in een veilige, omheinde omgeving.

Onze Restauranttip:
Eetgalerie De Heerlyckheid in Bredevoort. Een samenvoeging van Lunchroom en Fotogalerie.

Meer...

https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl