header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken


In de Spotlights: De Seedykstertoer in Marrum

De Seedykstertoer in Marrum16e OOSTBLOKTREFFEN

(Vlug opgeven is nodig dit jaar)

Dit jaar is het Oostbloktreffen van woensdag 1 t/m zondag 5 juli 2020. Een treffen voor bezitters van motorfietsen van Oost-Europese herkomst, zoals: MZ, Jawa, CZ, Ural, Dnepr, Simson, Jupiter, WSK, Panonia, Voskhod, Emw, enz.
Het Oostbloktreffen is een motortreffen voor liefhebbers van Oost-Europese motoren, maar je hoeft niet beslist op een oostblokmotorfiets te komen. Ook andere excentrieke vehikels zijn welkom. Het gaat om het idee...gezelligheid staat voorop. Iedereen is van harte welkom.

Het gaat hier om een gezellig semi-ongeorganiseerd treffen, geschikt voor de hele familie. Zet je tentje op in de wei en geniet van de Friese rust en ruimte.
Dus wees welkom van 1 t/m 5 juli of langer natuurlijk en wij Aukje en Gerben gaan proberen er een onvergetelijke week van te maken, dus vlug opgeven is nodig dit jaar en wij gaan jullie verrassen! We hopen op goed weer en vanuit onze keuken zijn er genoeg lekkernijen verkrijgbaar!

De Seedykstertoer ligt aan de rand van de Waddenkust, met een uitgestrekt natuurgebied welke op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat.
Een prachtig gebied waar rust en ruimte met het tij van de zee nog echt aanwezig zijn.
Ontdek het zelf kom genieten op het terras met weids uitzicht.
Of midden in de natuur genieten van alles wat u tegen komt, van kleine dieren tot vogels in alle soorten en maten. Bij minicamping De Seedykstertoer zijn het gehele jaar door ook camperplaatsen beschikbaar.

Onze Restauranttip:
De Pannenkoekentrein in Marrum. Een spoorse belevenis voor jong en oud...

Meer...

https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl