header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken


In de Spotlights: Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum in Zeist

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum in ZeistEen weekendje weg op de Heuvelrug staat gelijk aan opladen. Genieten van een schitterende natuur, heerlijk eten en goed slapen. Of u nu houdt van een weekendje winkelen, een sportief weekendje weg of juist lekker ontspannen? Woudschoten is de ideale uitvalsbasis om de Utrechtse Heuvelrug te ontdekken.
Hotel Woudschoten ligt verscholen in de Zeister bossen, op een 45 hectare groot landgoed, dat overgaat in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, net even buiten het gezellige centrum van Zeist.
Dit dorp wordt, door de vestiging van Slot Zeist ook wel Slotstad genoemd en biedt u volop mogelijkheden voor urenlang vermaak.

Naast gezellige winkelstraten, terrassen en restaurants is ook een bezoek aan dit Slot zeker de moeite waard. De stad Utrecht is goed bereikbaar biedt u tal van uitstapjes, zoals het beklimmen van de Domtoren, de gezellige Oude Gracht of bijvoorbeeld het Spoorwegmuseum. Mocht u liever willen ontspannen op het eigen landgoed van Woudschoten of in de omliggende natuur, dan biedt het hotel u diverse fiets- en wandelmogelijkheden. Op het gezellige terras kunt u zich heerlijk afzonderen om even rustig de krant te lezen of om u te verdiepen in een spannend boek.

Onze Activiteittip:
Woudschoten heeft veel leuke arrangementen voor de hele familie.
Zakelijke mogelijkheden, sportieve mogelijkheden,weekendjes weg en wat dacht u van een heerlijk fietsarrangement? Kijk voor de arrangementen op onze website www.woudschoten.nl/arrangementen

Onze Restauranttip:
Eetcafe Pandarve in Zeist. We werken graag met mooie verse, producten en dat proef je.

Meer...

https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl