header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken


In de Spotlights: Waddengenot in Pieterburen

Waddengenot in PieterburenOp het uiterste puntje van Nederland, gelegen naast Zeehondencentrum Pieterburen en op het startpunt van het Pieterpad, vind je ons gezellige wadloophotel Waddengenot. In het Waddendorp Pieterburen bruist de Waddenzee en het vakantiegevoel.
Kom je een nachtje bij ons logeren dan ervaar je de complete Pieterburen beleving! Bij aankomst zet je je auto op ons parkeerterrein neer, want deze heb je eventjes niet meer nodig. Na een lange reis mag je inchecken in onze receptie annex wadloopwinkel en begint de beleving.

Na je deelname aan een sportieve wadlooptocht, etappe van het Pieterpad of bezoekje aan het Zeehondencentrum breekt de namiddag in Pieterburen aan. Terwijl jullie lekker aan het nagenieten zijn op ons zonovergoten terras, kunnen de kinderen naar hartenlust spelen in onze grote speeltuin (en stiekem een ijsje halen in de ijssalon). ’s Avonds stap je vanuit je hotelkamer zo ons restaurant binnen voor een heerlijk uitgebreid diner of een huisgemaakte pizza in onze pizzeria.
Na het diner neem je een frisse duik in ons zwembad. Tot slot ben je van harte welkom om het lokale welkomstborreltje Wadwater te proeven in ons Grand Café en nadat je de pop-quiz gewonnen hebt duik je moe maar voldaan je bed in.

Onze Activiteittip: Wadlopen met Waddengenot in Pieterburen. Met wadlopen ga je over de Waddenzee lopen en heeft de natuur het helemaal voor het zeggen. Dit maakt het zeer bijzonder en spannend.

Onze Restauranttip:
Restaurant Waddengenot in Pieterburen.De zeelucht en de vriendelijkheid maken jouw dinerervaring bij ons compleet.

Meer...

https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl