header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken


In de Spotlights: Blotevoetenpad Hof van Twello in Twello

In de Spotlights: Blotevoetenpad Hof van Twello in TwelloHof van Twello is gedurende de zomervakantie elke dag geopend vanaf 10.00 uur. Daarna weer van woensdag tot en met zondag. Grootste attractie is het Blote Voetenpad wat een kruising is tussen een survivalpad en een gewone wandeling.
Het hoeft niet maar je kunt als je wilt door kniehoge modder, door sloten of van een glijbaan die in een meertje uitkomt. Maar je kunt er ook langslopen!
Heerlijk bungelen in een hangmat en na afloop afspoelen in de speelvijver of onder de buitendouche. En dan uitblazen op het terras of in de prachtige theetuin.

Als het miezert kun je in het kasrestaurant zitten tussen tropische planten zoals banaan, papaya en guave, de kinderen in de zandbak, of druk met sjoelen of tafelvoetbal. Hof van Twello heeft een kleine kaart met heerlijke gerechten, drankjes en natuurlijk de eigen wijn. Veel gerechten zijn bereid met producten uit de tuinen van de Hof.
En voor je naar huis gaat moet je even de grote streekwinkel in met producten van meer dan 40 regionale producenten en prachtige Fair Trade cadeautjes.
Of zoek een plantje uit in de grote plantenafdeling met bijzondere planten voor kamer, terras en tuin, met eetbare wilde planten, verfplanten, medicinale planten of planten met eetbare bloemen.
Altijd prijs!

Onze Restauranttip:
Restaurantkas Hof van Twello. Een bijzondere ervaring!

Onze Overnnnachtingstip:
Natuurhuis HelloTwello in Twello. De ideale ruimte voor familie of groepen die willen genieten van de rust en ruimte.

Meer...

https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl