header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken


In de Spotlights: Villapark de Hondsrug in Exloo

Villapark de Hondsrug in Exloo*Vakantie bij Villapark de Hondsrug*
Drenthe is de meest verrassende provincie van Nederland! Nergens anders in ons land vind je dezelfde combinatie van natuur, avontuur en cultuur. Dus wil je actief genieten? Dan is Drenthe dé bestemming voor jou!
De naam geeft het natuurlijk al weg: ons Villapark ligt midden op de Hondsrug. Het is dan ook de ideale uitvalsbasis voor een fiets- of wandeltocht door de prachtige Drentse natuur. Ga op pad door de bossen, de heidevelden en de weilanden en geniet met volle teugen van de dunst bevolkte provincie van ons land.

Wist je dat Villapark de Hondsrug één van de eerste contactloze vakantieparken in Nederland is? Dit betekent dat jij je Hondsrugvilla kunt openen met je persoonlijke toegangscode. Geen gedoe met inchecken of met sleutels, dat is wel zo prettig in deze tijd!

In ons park staan talloze parkfaciliteiten tot je beschikking: het zwembad, de tennisbanen en het restaurant, om er een paar te noemen. Bovendien beschikken onze luxe 6- en 8-persoons villa’s over een riante omheinde tuin. Zo genieten al onze gasten van optimale privacy tijdens hun vakantie bij ons.

Meer informatie over ons park vind je op: www.villaparkdehondsrug.nl

Onze activiteiten tip:
Eko Toursin Exloo. Beleef een uniek groen avontuur, verken Geopark de Hondsrug met elektrische voertuigen en laat je leiden door een deskundige gids.

Onze Restauranttip:
Restaurant de Hunzebergen in Exloo. Laat u verrassen door verschillende streek- en seizoensgebonden gerechten.

Meer...

https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl