header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken


Vandaag staat in de Schijnwerpers: Recreatiepark de Koornmolen in Zevenhuizen (ZH)

Recreatiepark de Koornmolen in Zevenhuizen (ZH)Kom lekker kamperen op Camping de Koornmolen. Bij de Koornmolen kunt u genieten op de camping én van de natuur! Kinderen hebben de tijd van hun leven op Camping de Koornmolen. De Kinderen kunnen zwemmen in ons overdekte zwembad, klimmen en klauteren in onze speeltuin, een balletje trappen op ons voetbalveld, een potje tafeltennissen, dansen met het animatieteam of springen op onze gloednieuwe airtrampoline!
Voor de echte natuurliefhebbers is kamperen op de Koornmolen helemaal geweldig. De Koornmolen ligt pal naast natuurgebied de Rottemeren.

Tussen dit natuurgebied door stroomt plezierrivier de Rotte. De Rotte is de oorspronkelijke naamgever van wereldstad Rotterdam. In dit prachtige natuurgebied kunt u van alles beleven. Er zijn mooie fietsroutes, uitdagende wandelroutes en ook het huren van een bootje behoort tot de mogelijkheden.

Voordelige arrangementen:
Boek een voordelige arrangement met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren.
https://www.koornmolen.nl/nl/camping/arrangementen/
Het is zelfs mogelijk om Hemelvaart en Pinksteren te combineren.

Onze Activiteit-tip:
In de zomermaanden is het mogelijk om met een gids beschermd natuurgebied het Koornmolengat in te gaan. In een wandeling van ruim twee uur vertelt de gids over dit unieke stukje natuur én het begin van het dorp Zevenhuizen.

Onze Restaurant-tip:
Eetcafe de Roerdomp in Zevenhuizen, met een heerlijk terras, waar u kunt genieten van een schitterend uitzicht over de Rottemeren en op de Eendragtspolder.

Meer...

https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl