Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land


Tijdreizen door Friesland

Samen met Janny Oudhuis van het NOV-museum in Ouwsterhaule ontwikkelde tijdreis-gids Yde deze bijzondere tijdreis waarbij hij je meeneemt op een reis door alle tijden.
Oldtimerbussen
Deelnemers reizen met bussen uit de jaren ’50 en ’60, dus bij het instappen wanen ze zich al in andere tijden. Dat zal de hele reis zo blijven: verhalen, anekdotes en legendes van ijstijd tot nu komen in willekeurige volgorde voorbij. Het verhaal van bijna-steden, verdwenen dorpen en vreemde snuiters. De deelnemers gaan de verhalen niet alleen horen, maar ook zien ze de locaties waar ze zich afspeelden, zodat het nog meer gaat leven. Saai wordt het zeker niet: Yde weet de nodige verrassingen en humor in de tijdreizen aan te brengen, dus dit project is zeker niet alleen geschikt voor geschiedenis-fanaten.
Reserveren
De tijdreis staat al meerdere keren gepland, van 23 maart t/m 29 juni 2024. Wie één van deze bijzondere tijdreizen mee wil beleven, kan reserveren via www.tijdreizendoorfriesland.com.
Bij veel interesse zullen ook de rest van het jaar reizen in de planning komen. Daarnaast willen Yde en het museum ook tijdreizen op maat maken, voor bijvoorbeeld familie-uitjes, personeelsreisjes of verenigingen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Yde Wierda.
Tel: 06 23 90 71 95
Email: defryskeferhaler@gmail.com

Lees meer >>

Terug