header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken


Vandaag staat in de Schijnwerpers: Bungalow Rozenhofje in Asselt

Rozenhofje  in AsseltVakantieverblijf Rozenhofje, gelegen in Asselt aan de Maasplassen Roermond (Midden-Limburg) is een ideale plek om te verblijven. De woning is ruim opgezet, volledig gemeubileerd, voorzien van een eigen ingang, eigen voordeur, eigen tuin, etc. Het verblijf kan door 2 tot 7 personen bewoond worden. De locatie verenigt de landelijke rust van Asselt, het bruisende van de stad Roermond, de smaak van lekker eten en drinken, de recreatie aan het water, de historische omgeving en de belevenis van een stuk Vaderlandse Noormannengeschiedenis.

Dit in een unieke combinatie met hoogwaardige fiets-, wandel- en winkelgebieden in binnenland (Designer Outlet, Retailpark en de historische binnenstad van Roermond) en buitenland (o.a. Düsseldorf).

Eropuit Restaurant-tip:
Grand Café – Restaurant de Boei in Swalmen, wij laten u genieten van heerlijke gerechten en de prachtige, natuurlijke omgeving.

Eropuit Activiteit-tip:
Arrangement De Noormannen in Asselt, een mix van leuke ontspannende activiteiten en de beleving van een uniek stukje geschiedenis.

Meer...

https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl