header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken


Vandaag staat in de Schijnwerpers: Boheems Paradijs in Holsloot

Boheems Paradijs in HolslootIn het Boheems Paradijs beleef je het zigeunergevoel en slaap je als Pipo in onze 15 authentieke woonwagens (ook wel genoemd pipowagen). Geen omgebouwde schaftketen, maar echte antieke woonwagens met romantische retro inrichting, kitsch lampjes, oma's servies, geslepen glas, houtsnijwerk, schuifdeuren en een fraaie bewerkte trap. Er is een speeltuintje voor de kleintjes en er staan skelters, bolderkarren, fietsjes etc. klaar voor gebruik en zijn er leuke boerderijdieren te zien.
's Ochtends ontbijten met verse eieren, de kippen komen op bezoek. Overdag meer dan genoeg te doen in de buurt voor jong en oud.

Lekker bij de eigen pipowagen kletsen met koffie of een glaasje erbij en genieten van een weids uitzicht met koeien en paarden. 's Avonds rond het kampvuur marshmallows of broodjes roosteren, verhalen vertellen en zingen onder de sterren.
Ook veel gebruikt als groepsaccommodatie voor vriendenweekend, familieweekend, (festival)bruiloft of bedrijfsuitje - u huurt dan de gehele locatie.

Eropuit Restaurant-tip:
Steakhouse Route 34 in Erm, wij serveren de meest smakelijke en sappige vleesgerechten in een gezellige ‘vintage’ sfeer.

Eropuit Activiteit-tip:
Het Landschap Boerengolf in Holsloot, de ideale plek voor een familieuitje of bedrijfsfeest.

Meer...

https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl