header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken


Vandaag staat in de Schijnwerpers: B&B Oosterpark in Harlingen

 B&B Oosterpark in HarlingenIn Harlingen aan de Waddenzee ligt de kleine en gezellige zee-havenstad van Friesland. Bekend van de Elfsteden tocht, die overigens ook zwemmend, op rolschaatsen, wandelend, fietsend, met de auto, peddelend en roeiend bezocht kan worden.
Via mooie stadswandelingen is de oude stads-kern ( stadsrechten sinds 1234) te ontdekken. Met maar liefst meer dan 50 monumenten, waaronder 2 oude werkende sluizen, getijden-havens in de stad en prachtige gebouwen, die herinneren aan het rijke verleden.
Bij de bierbrouwerij op de Willemshaven is ook de fontein "Potvis" te vinden, naast de veerkade voor enorme cruise-schepen.

Bij de bierbrouwerij op de Willemshaven is ook de fontein "Potvis" te vinden, naast de veerkade voor enorme cruise-schepen. Overnachten in een kraan of vuurtoren? Het is altijd gezellig en er is altijd wat te beleven.

Bed and breakfast Oosterpark is een mooie uitvalsbasis om het rustige Noord- Nederland te ontdekken. Vanuit Harlingen vertrekken ook de splinter nieuwe veerboten naar Vlieland en Terschelling.
Het "Terschelling arrangement" bestaat uit 2 overnachtingen met ontbijt en de reis van 110 minuten naar Terschelling. De fietsen en de kaart liggen daar klaar. Na terugkomst nog lekker een terrasje pakken en dan lekker terug naar bnb Oosterpark en uitrusten/slapen op hotel box-spring bedden.
Even erop uit in eigen Land.

Eropuit Restaurant-tip:
Visrestaurant de Tjotter in Harlingen, voor de beleving van vis, schelp- en schaaldieren.

Eropuit Activiteit-tip:
Expeditieschip Willem Barendsz in Harlingen, met passie vertellen we het verhaal van de reis en over de bouw van het schip.

Meer...

https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl