header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?






Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthouden



Klik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken


Vandaag staat in de Schijnwerpers: Kinderboerderij Dondertman in Holten

Kinderboerderij Dondertman in HoltenKinderboerderij Dondertman, al ruim 20 jaar een onbezorgd dagje uit voor jong en oud. De kinderboerderij met speeltuin en gezellig terras dankt haar succes mede door de prachtige ligging aan de voet van het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug.
Het grote dierenrijk maakt deze kinderboerderij uniek in de omgeving. Er zijn van allerlei dieren te zien van Schotse hooglanders tot cavia’s, kippen en natuurlijk geitjes! In het geliefde knuffelhuis kunnen kinderen onder begeleiding konijntjes aaien. De ruim opgezette speeltuin heeft uiteenlopende speelelementen en staat bekend voor urenlang speelplezier.

Favoriet is de uitdagende skelterbaan en voor de kleinsten de draaimolen. Waar kinderen zich vermaken kunnen (groot) ouders heerlijk relaxen op ons ruime schaduwrijke terras. In de horeca is van alles te verkrijgen van koffie, fris, lunch of patat tot (soft)ijs. Daarnaast biedt de kinderboerderij op aanvraag ezelwandeltochten aan over de Sallandse Heuvelrug.
Voor meer informatie en tickets klik op www.kb-dondertman.nl
De Sallandse Heuvelrug biedt talrijke fiets-, wandel en ruiterroutes en is daarmee een zeer geliefde plek voor een actieve vakantie. Zeker als u van de natuur en de Sallandse kenmerkende gemoedelijkheid houdt. Ook campings, B&B en vakantieparken in de omgeving van Holten verwelkomen u graag!

Eropuit Restaurant-tip:
Brodshoes in Rijssen, de liefde voor lekker eten en de gast verwennen hoort al generaties lang bij ’t Brodshoes.

Eropuit Overnachtings-tip:
Parkcamping De Goolne Ket'n in Rijssen, verscholen in het groen aan de voet van de Rijsserberg.

Meer...

https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl