header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken


Vandaag staat in de Schijnwerpers: Vakantiepark Familiehuis Nunspeet in Nunspeet

Vakantiepark Familiehuis Nunspeet in NunspeetVakantiepark Familiehuis Nunspeet is een vakantiepark gelegen in Nunspeet, direct aan het Veluwemeer. Op het Veluwemeer kunt u varen, zwemmen of andere watersporten beoefenen. De verschillende type accommodaties van Familiehuis Nunspeet liggen op ruime kavels en zijn zeer goed onderhouden. Het park ligt niet alleen direct aan het Veluwemeer, ook het bos, de heide en zandverstuivingen liggen op zeer korte afstand van het park. U kunt bij dit vakantiepark dus alle kanten op!
Vakantiepark Familiehuis Nunspeet is het gehele jaar geopend. Dat betekent dat u dus altijd van harte welkom bent, ongeacht het jaargetijde, lente, zomer, herfst of winter.

In de lente kunt u genieten van de uitlopende natuur en de vele vogels op het water. De zomer vraagt om een duik in het water, een vele mooie fietstocht door de omgeving of een dagtocht met één van onze motorbootjes. In de herfst is het prachtig wandelen door de gekleurde bossen. En de winter? Ook dan is het bij ons goed toeven. Geniet van de witte wereld als het gesneeuwd heeft van uit een jacuzzi of sauna als u verblijft in een Wellnessvilla.

In de omgeving is veel te doen, wat dacht u van een wildtochtspeurtocht met de boswachter of bezoek een van de mooie Hanzesteden Elburg en Harderwijk. In Vierhouten kunt u genieten van de vele wandelroutes en daarna dineren in een van de restaurants. Kinderen vermaken zich heerlijk aan het Veluwemeer of bezoeken ons Natuurcentrum en beklimmen de uitkijktoren of spelen aapjes in klimbos/avonturenparken in de omgeving.
Er is veel te beleven op de Veluwe.

Eropuit Restaurant-tip:
Restaurant Prima in Nunspeet, service, sfeer en kwaliteit dat is waar PRIMA voor staat.

Eropuit Activiteit-tip:
Rondvaart Veluwemeer met Rederij Randmeer, het Veluwemeer ontdek je natuurlijk het beste vanaf het water.

Meer...

https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl