header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken


Vandaag staat in de Schijnwerpers: ’t Buitenland Yurts in Alphen NB

’t Buitenland Yurts in Alphen NBOp vakantie naar het 't Buitenland, dichterbij dan je denkt!
De zon schijnt door de lichtkoepel in het dak van je warme onderkomen, vandaag doe je alles op je gemak. Eten koken, een spelletje bij de kachel, een wijntje in de hout-gestookte hottub, nog even verhalen vertellen bij het vuur en dan de gezellige “hut” in.
Overnachten in een Mongoolse yurt, Finse kota, Pipowagen of een echte Tipi; sfeervol en bijzonder! ’t Buitenland is een kleine camping met bijzondere accommodaties voor een weekendje weg, vakantie of met je lief.

Ook voor groepen
Ideaal en origineel, ook als groepsaccommodatie met vrienden, collega’s en familie. Ook voor een brainstorm, teambuilding, verjaardag, bruiloft of familiereünie.
’t Buitenland bestaat uit twee ‘kampementen’.
Alle accommodaties zijn zowel afzonderlijk als ook tezamen te reserveren.

Een kleine 4km van onze camping heb je 't Zand. Dat is een hele mooie natuurplas met strand, midden in de bossen en met prachtige wandelgebieden. Heerlijk om te recreëren aan het water.
Daarnaast ligt ook Brabants beste Indonesich restaurant Bunga Melati. Ze komen van heinde en ver om daar te smullen van de echte authentieke Indonesische keuken. Echt een aanrader. Bellen, ophalen en op camping 't Buitenland opeten als de restaurants gesloten blijven.
Onze camping is omgeven door meerdere mooie natuurgebieden om te wandelen en te fietsen. Zo liggen we ook vlak naast het Belslijntje. Een fietsroute helemaal naar België.

*IN DE WINTER IS ’T BUITENLAND VOORTAAN OOK GEOPEND !!

Onze Restaurant-tip:
Indonesisch Restaurant Bunga Melati in Alphen NB, hier bent u aan het juiste adres voor de heerlijkste Indonesische gerechten.

Onze Activiteit-tip:
Outdoor Rocks 'n Rivers in Goirle, centraal gelegen op één van de Brabantse Natuurpoorten, Natuurpoort de Roovertsche Leij, in een schitterende bosrijke omgeving.

Meer...

https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl