header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Welkom bij Eropuit In Eigen Land!

U kunt door middel van het selecteren van een plaats in de lijst hiernaast in 1 keer zien wat u in deze plaats kunt doen, waar u kunt eten en waar u kunt overnachten. Anders dan u wellicht gewend bent hoeft u bij ons geen keuze te maken uit een soort overnachting, type restaurant of uitstapje. Het kan uiteraard wel, maar het hoeft niet. Hierdoor ontdekt u plekjes in Nederland die u anders niet had gevonden!

Eropuit In Eigen Land nieuwsNieuw op onze website: Het Vuursche Bos in Lage Vuursche

Het Vuursche Bos in Lage VuurscheHet Vuursche Bos is al meer dan vijftig jaar een begrip als het om ambachtelijke pannenkoeken gaat.
Wij beschikken over een prachtige koperen poffertjesplaat en laten u graag kennis maken met de meest verrassende poffertjes combinaties. Al onze poffertjes en pannenkoeken worden gebakken in Soja-Olie.
Bovendien kunnen onze pannenkoeken ook Gluten-vrij en/of Lactose-vrij geserveerd worden.
Uniek in Het Vuursche Bos is de Tuinkamer, een gezellige ruimte aan de binnentuin voor gezelschappen (tot 80 personen).

Wij heten u en uw viervoeter van harte welkom in Het Vuursche Bos!

Meer...

Datum: 27-03-2020

Nieuw op onze website: Paviljoen Buiten in Odijk

Paviljoen Buiten in OdijkTussen Utrecht en bosrijke Zeist ligt het in het middeleeuwse dorp Odijk "het pareltje van Utrecht", paviljoen Buiten met 300 m2 Horeca ruimte en 2 hectare aan natuur en een privéstrandje…gelegen in het prachtige wandelgebied aan de Kromme Rijn.
Paviljoen Buiten heeft een eigen ambachtelijke keuken waar met eerlijke producten wordt gewerkt, daarnaast verhuren wij o.a. kano's, sup boards, kickbikes en fietsen.
Ook beschikken wij over ruim 300 vierkante meter zaalruimte verdeeld over drie afzonderlijke ruimtes, uitermate geschikt voor het organiseren van diverse bijeenkomsten.

Meer...

Datum: 25-03-2020

Nieuw op onze website: ‘t Wapen van Bunnik in Bunnik

‘t Wapen van Bunnik in Bunnik’t Wapen van Bunnik is een gezellig familiebedrijf dat sinds 1985 gerund wordt door de familie van der Leest. In één van de oudste panden van Bunnik aan de vijfsprong van de Dorpsstraat tegenover het oude Raadhuis staat het ’t Wapen van Bunnik.
Een van onze specialiteiten is onze heerlijke zalm die de keukenbrigade dagelijks zelf rookt.
Elke dag weer nieuwe gerechten waar de gasten van ver voor terug komen zoals de diverse bereidingen van dagverse Zeeuwse mosselen en Hollandse asperges, prachtig mooie wildproducten, etc.

Meer...

Datum: 24-03-2020

Nieuw op onze website: Restaurant 't Welink in Dinxperlo

Restaurant 't Welink in DinxperloIn ons pas vernieuwde huiselijke restaurant kunt u genieten van ontbijt, lunch en/ of diner. Tevens kunt u lekker borrelen op ons vernieuwde terras of genieten van een verse bonenkoffie met wisselend assortiment gebak.
Wilt u wat langer genieten van onze prachtige omgeving? Dat kan!
Wij beschikken over 6 luxe 2 persoons hotelkamers die mindervalide toegankelijk zijn en 1 luxe 4 persoons familiekamer die rolstoel toegankelijk is.

Graag tot ziens bij 't Welink in Dinxperlo!

Meer...

Datum: 19-03-2020

Nieuw op onze website: Brouwerij Hertog Jan in Arcen

Brouwerij Hertog Jan in ArcenVan authentieke koperen brouwketels tot een sfeervolle kelder met flessen Grand Prestige van diverse jaargangen.
Tijdens een brouwerijbezoek volg je onder begeleiding van een ervaren gids het complete brouwproces. Een brouwerijbezoek duurt twee uur. Dit is inclusief de rondleiding van een uur, het bezoek aan de Brouwerijwinkel en de afsluiting in Café De Hertog Jan Proeverij.
Hopelijk kun je ons tijdens je bezoek bezig zien met het brouwen of onze andere werkzaamheden, wij raden aan om van tevoren te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Meer...

Datum: 18-03-2020
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl