header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Welkom bij Eropuit In Eigen Land!

U kunt door middel van het selecteren van een plaats in de lijst hiernaast in 1 keer zien wat u in deze plaats kunt doen, waar u kunt eten en waar u kunt overnachten. Anders dan u wellicht gewend bent hoeft u bij ons geen keuze te maken uit een soort overnachting, type restaurant of uitstapje. Het kan uiteraard wel, maar het hoeft niet. Hierdoor ontdekt u plekjes in Nederland die u anders niet had gevonden!

Eropuit In Eigen Land nieuwsNieuw op onze website: Boshuis Oosterbeek in Oosterbeek

Boshuis Oosterbeek in OosterbeekOp zoek naar een vakantiehuisje voor 4-6 personen? Of wil je tijdelijk een uniek gelegen huis huren? Dan is het Boshuis het ideale natuurhuisje!
Het Boshuis staat op het landgoed De Johannahoeve nabij Oosterbeek en Arnhem. Het is gelegen op een groot eigen boskavel met volstrekte privacy, dichtbij station Oosterbeek. Het vakantiehuisje is comfortabel, groot (100m2) en is stijlvol van hout.

Meer...

Datum: 04-12-2019

Nieuw op onze website: Havenbrouwerij Het Brouwdok in Harlingen

Havenbrouwerij Het Brouwdok in HarlingenMet de voeten op de kade en een fantastisch uitzicht op zee is Havenbrouwerij Het Brouwdok brouwerij en proefdok ineen.
Hier verwelkomen we oude en nieuwe goede vrienden. Gewoon, tussen de ketels, want zo beleef je bier op z’n best. Hier experimenteren met nieuwe smaken. Schenken we vakmanschap en plezier met een grote grijns terug in de glazen. Organiseren we toffe events, zetten we proeverijen en meer leuks op de agenda, zorgen we voor goede muziek en is iedereen welkom om aan te schuiven.

Meer...

Datum: 04-12-2019

Spirit of Winter Paleis het Loo

Spiritof Winter ApeldoornWelkom op Spirit of Winter, de warmste winterfair van het land, in de lanen van Paleis Het Loo te Apeldoorn. Van 13 t/m 17 november 2019

Stap in de wereld van Spirit of Winter....
De winterfair Spirit of Winter 2019 is het inspiratie evenement voor de feestdagen en de winter. Kom shoppen, kijken naar diverse optredens, demo’s volgen of een heerlijk hapje eten in een van de vele pop-up restaurantjes.
Met meer dan 150 smaak- en sfeermakers kan je de feestdagen en de winter nu al komen proeven.
Spirit of Winter is een heerlijk dagje uit vol inspiratie! Kom je ook?

Datum: 01-11-2019

Nieuw op onze website: Vakantiehuis Wolfshuisje in Winterswijk

Wolfshuisje in WinterswijkWolfshuisje is een prachtige particuliere vakantiewoning in het buitengebied van Winterswijk.
Als je bij ons komt genieten van een paar dagen rust, zorgen we dat het je aan niks ontbreekt. De bedden zijn opgemaakt en koffie en thee staan voor je klaar. Het huisje is voorzien van allerlei faciliteiten, zoals een vaatwasser, een oven, een wasmachine en droger, een dvd-speler en stabiele wifi. Er staat een houten kinderstoel voor kinderen van 2 tot 8. Er is een zeer complete keukeninventaris.

Meer...

Datum: 29-10-2019

In het zonnetje: 1e Prijswinnaar Categorie Hotel

Hotel De Pauw RoermondMeer dan wij hadden durven dromen!
Wij zijn enorm verrast en heel erg blij dat wij voor het eerst de 1e prijs hebben gewonnen. Dit hadden wij nooit verwacht en is voor ons de kers op de taart!
Als eigenaar van Hotel en Grand Café De Pauw wil ik iedereen bedanken voor het harde werk en enorme inzet die jullie hebben getoond en niet te vergeten wil ik al onze trouwe klanten bedanken. Zonder jullie hadden wij nooit gewonnen. Wij waarderen dit enorm en dit is voor ons een nóg grotere stimulans om met het hele team op dezelfde voet verder te mogen gaan. Wij zullen zeker weer ons uiterste best doen om het volgend jaar weer genomineerd te worden voor de Eropuit in Eigen Land Prijs. Dank jullie wel!

Datum: 24-10-2019
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl