header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Welkom bij Eropuit In Eigen Land!

U kunt door middel van het selecteren van een plaats in de lijst hiernaast in 1 keer zien wat u in deze plaats kunt doen, waar u kunt eten en waar u kunt overnachten. Anders dan u wellicht gewend bent hoeft u bij ons geen keuze te maken uit een soort overnachting, type restaurant of uitstapje. Het kan uiteraard wel, maar het hoeft niet. Hierdoor ontdekt u plekjes in Nederland die u anders niet had gevonden!

Eropuit In Eigen Land nieuwsTip van de Dag: Kasteel en tuinen Middachten in De Steeg

Kasteel en tuinen Middachten in De SteegMiddachten is een groot particulier landgoed nabij Arnhem. Het is al meer dan 800 jaar in familiebezit, nog volop in bedrijf en compleet met bossen, landbouwgronden, boerderijen en een volledig ingericht kasteel, waar u ook kunt overnachten, te midden van prachtige tuinen.

Bed & Breakfast
Altijd al eens willen logeren op een landgoed?
U kunt op ons landgoed blijven overnachten. Boven het koetshuis vindt u drie stijlvol ingerichte tweepersoonskamers met elk hun eigen karakter. Alle kamers kijken uit over het voorplein van het kasteel.
Ontbijt wordt u geserveerd met een fraai uitzicht op de tuinen.
Rechtstreeks te boeken via onze website.

Datum: 09-06-2019

Tip van de Dag: Wereldpaviljoen Steyl in Steyl

Wereldpaviljoen SteylNieuw! Virtual Reality Experiens in het Wereldpaviljoen

Een superleuke attractie voor jong en oud. Stap in een echte Fokker 50 JetSTAR, vlieg naar een andere wereld en maak kennis met het Midden-Amerikaanse land Nicaragua en het Afrikaanse land Ghana.
Je waant je in deze landen en beleeft het leven van de mensen daar. Je kijkt naar films, beleeft games, stuurt een digitale kaart naar je vriend(in), speelt marktman/vrouw of poetst schoenen, maakt speelgoed van afvalmateriaal of maakt sieraden in de workshops.

Datum: 09-06-2019

Nieuw op onze website: Beeldenpark Landgoed Anningahof in Zwolle

Nieuw op  onze website: Beeldenpark Landgoed Anningahof in ZwolleBeeldenpark Landgoed Anningahof ligt aan de noordoostelijke rand van Zwolle en biedt met haar grootte van ruim 5 hectare een fraai decor voor de Nederlandse beeldhouwkunst van de afgelopen 40-50 jaar.
Kunstenaars uit verschillende generaties (oude meesters, hedendaags gerenommeerd en jong talent) nemen deel aan de jaarlijks wisselende exposities buiten in het park en in de verschillende binnenruimten.
Er exposeren dit jaar (2019) 69 kunstenaars met 90 buitenbeelden en 70 binnenbeelden.

Meer...

Datum: 17-06-2019

Tip van de Dag: De Vechtezomp in Gramsbergen

De Vechtezomp in GramsbergenGrensoverschrijdende vaartochten op de Overijsselse Vecht in een historische Vechtezomp.
Groepen kunnen de hele boot reserveren.
Ideaal voor uw jaarlijkse personeelsuitje, familiereünie, buurtactiviteit of huwelijk.
In het streekmuseum, dat is gevestigd in het Info Centrum Vechtdal, is een permanente expositie met als rode draad de rivier de Vecht.
Op de bovenverdieping van het museum worden exposities met wisselende thema’s gehouden. In de filmzaal is de film “De Vecht van Bron tot Monding” te zien.

Arrangement: Dagje Anjerpunt Gramsbergen

Datum: 07-06-2019

Tip van de Dag: Gezinspark en forellenkwekerij ’t Smallert in Emst

Gezinspark en forellenkwekerij ’t Smallert in EmstOp de Veluwe, in het kleine plaatsje Emst ligt Gezinspark ’t Smallert.
Een park waar een hoop te beleven is, voor jong en oud! Je vindt hier een speelpark, een forellenkwekerij met visvijvers, een kaarsenmakerij en een (dag)restaurant.
Het mooie speelpark is een echte uitdaging voor de kinderen. Lekker schommelen, klimmen en springen, maar ook jezelf uitleven op de spectaculaire glijbanen, pontjes, stapstenen en waterglijbaan maken het een echt dagje uit. Ook is er een mooie pannakooi waar wie weet de kinderen de vaders af kunnen troeven met hun voetbalkunsten.

Datum: 07-06-2019
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl