header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken


De beste last minutes op een rij!

ImageDe zomervakantie staat voor de deur! Voor iedereen die nog op zoek is naar een beschikbaar plekje of een goede aanbieding hebben wij de beste last minutes in Nederland én het buitenland op een rij gezet! Zo boekt u bij Landal Greenparks als een vakantie vanaf € 299 en bij Roompot als een weekend vanaf € 69,- ! Wees er echter snel bij want vol=vol!

Canvas Holidays

Canvas Holidays biedt compleet ingerichte bungalowtenten, luxe stacaravans en chalets op topcampings in Nederland en de rest van Europa. Canvas Holidays heeft momenteel de volgende aanbiedingen:
# Een vakantie met aankomst t/m 15 juli al vanaf € 441,-
# 23 campings met € 120,- korting in de periode 15 juli t/m 19 augustus
Ga naar de website voor meer informatie!

Landal Greenparks

Genieten van de rust en ruimte van Landal GreenParks. Lekker ontspannen aan de kust of in het bos, op de heide of in de bergen. Landal GreenParks heeft het allemaal. Zoek & boek hier een heerlijk verblijf in juli al vanaf € 299,-.

Accor Hotels

Accor Hotels is Europees marktleider in de hotellerie en heeft meer dan 4000 hotels in 90 landen. Onderdeel van Accor zijn de Ibis Hotels. Bespaar deze zomer op de prijs, niet op de service bij de meer dan 600 ibis hotels wereldwijd Van 8 juli tot 4 september 2011 profiteert u van € 10 of € 15 korting per nacht! Meer info...

Roompot Holidays

Roompot Vakanties is met 96 vakantieparken en 23 campings de grootste aanbieder in Nederland. Roompot heeft weer een aantal top last minute aanbiedingen! U boekt al een weekend weg vanaf EUR 69! Bekijk hier de aanbiedingen!

Centerparcs

Op zoek naar een spetterende zomervakantie dicht bij huis? Center Parcs heeft alles voor een zorgeloos verblijf. Laat de zomer maar komen! U boekt nu al een weekend weg met 4 personen vanaf € 249,-... Boek nu!

Home for Exchange

Heel iets anders is huizenruil; het non-commercieel ruilen van elkaars huis, meestal als vakantie-accommodatie. Het besparen van kosten is één van de belangrijkste redenen waarom mensen hun huis ter ruil aanbieden. Steeds meer mensen zijn bereid dit te doen en mede dankzij de economische crisis van de laatste jaren is het sterk in opkomst. Meer weten over huizenruil? Of wil je je direct inschrijven? Ga naar de website van HomeForExchange.

Vacansoleil

Vacansoleil Camping Holidays is Europees marktleider op het gebied van luxe campingvakanties, met luxe stacaravans, compleet ingerichte bungalowtentenen staanplaatsen op 335 topcampings in 16 landen in Europa. Vacansoleil heeft nu last minute aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Klik hier voor het overzicht!
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl