header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken


Eropuit in Eigen Land op bezoek bij Familiepretpark Koningin Julianatoren in Apeldoorn

Koningin JulianatorenZondag 13 mei 2012... Moederdag! Echt een dag om er eens lekker met het gezin op uit te gaan. Onze keuze viel dit keer op Familiepretpark Koningin Julianatoren in Apeldoorn.

Vanwege het Moederdagontbijt vertrokken we vrij laat van huis en arriveerden we rond half één pas in Apeldoorn. De door ons verwachte drukte bleek gelukkig reuze mee te vallen en we konden de auto snel en dichtbij de ingang parkeren. Gratis! We kregen bij de auto een A4tje waarop stond dat we het achter het achterraam moesten doen omdat we anders een reclamesticker op onze auto geplakt zouden krijgen. Voor vele bezoekers is dit wellicht een mooi aandenken, maar als je niet van stickers op de auto houdt moet je dus goed opletten!

Bij de kassa werden we vriendelijk te woord gestaan en voorzien van een informatieboekje met plattegrond. Hier hoefden we (zoals bij sommige parken wel het geval is) niet extra voor te betalen.

Koningin Julianatoren
Op het eerste gezicht leek het park vrij klein, maar er zijn ruim 60 attracties! Genoeg voor een hele dag plezier! Groot voordeel: Omdat alle attracties op zo'n klein oppervlakte staat hoeven de kinderen niet zo ver te lopen! Het gehele park staat in het teken van Jul en Julia de Muis, de parkmascottes van de Juliana Toren.Koningin JulianatorenZowel de jongste twee kinderen (8 maanden en 4 jaar) als de oudste twee (9 en 10 jaar) konden zich uitstekend vermaken. En ook voor de ouders was het dikke pret! Er waren geen lange wachtrijen en de medewerkers waren allemaal even vriendelijk en behulpzaam. Het spannendst waren Jul’s superachtbaan en de Tollende Muis, meest hilarisch waren de Piratenbootjes waarbij we allemaal een nat pak opliepen. Ook zeker de moeite waard zijn de glijbanen, de trampolines, de simulator en de Mega Muizenschommel!


Koningin JulianatorenEr waren genoeg sanitaire voorzieningen en deze waren, schoon en (niet onbelangrijk) gratis. Ook de horeca was netjes en goed betaalbaar. En de keuze was ruim! Van friet tot nasi met saté en ook ontbraken de pannenkoeken natuurlijk niet. Voor de gasten die liever zelf meegebrachte etenwaren nuttigen zijn er gezellige picknickplaatsen aanwezig.
Het park ging om 17.00 dicht. Wij hebben ons tot sluitingstijd prima vermaakt en kijken terug op een leuke dag!

Tips:

• Loop bij aankomst eerst naar het verste gedeelte van het park! Daar is het rustiger dan direct bij de ingang!
• Koop je entreekaart online en bespaar tot € 2,50!
• De gezinskaart biedt veel voordeel! Voor € 199,- (€ 189 via de website) kun je met het hele gezin, ongeacht grootte, onbeperkt naar dit pretpark en ook nog eenmalig gratis naar negen andere parken! Nog een voordeel: Opa en oma (max.4) mogen gratis mee het park in!

https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl