header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken


Excursie met de hond in boswachterij Gieten Borger

Op stap met de hond (Boomkroonpad)
Foto: Bert Koning uit Assen
Op zondag 7 november a.s. organiseert Staatsbosbeheer een excursie waar u samen met uw hond aan kunt deelnemen. De excursie start om 11.00 uur bij het Boomkroonpad. De tocht voert door de bossen en langs open terrein. Onderweg vertelt de boswachter u het een en ander over het bos en regelgeving t.a.v. honden. Er kunnen een beperkt aantal honden mee met deze excursie, dus graag vooraf aanmelden bij het Boomkroonpad.

Staatsbosbeheer past de regels voor honden in haar gebieden aan. In het overgrote deel van de gebieden zijn honden welkom, maar op de meeste plekken moeten ze wel aan de lijn blijven. Om aan de wensen van honden en hun baasjes tegemoet te komen, worden er verspreid over het gebied terreinen aangewezen waar de hond wél los mag. De regels staan op de nieuwe borden die de komende maanden worden geplaatst.
Om duidelijk te maken met welke omstandigheden u tijdens een wandeling met uw hond rekening moet houden willen wij u tijdens de excursie graag het een en ander uitleggen.

Informatie

De wandeling vindt plaats op zondag 7 november, begint om 11.00 uur en duurt ongeveer twee uur. Aan deze excursie zijn GEEN kosten verbonden.
Plaats: Het Boomkroonpad, Steenhopenweg 4, 9533 PN in Drouwen.
Vooraf aanmelden: telefoon 0592-377305 of
Voor meer informatie en overige activiteiten kunt u kijken op www.staatsbosbeheer.nl/boomkroonpad.
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl