Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land


Groots paardenfestijn trekt 400 deelnemers naar recreatiegebied Vlietland - Leidschendam

van zaterdag 24 juni 2017 tot zondag 25 juni 2017 - 09:00 tot 18:00 - elke dag

Sportief, actief
Stichting Eventing Zuid-Holland organiseert van vrijdag 23 tot en met zondag 25 juni voor de 13e keer het evenement SGW Vlietland. Een groots paardenfestijn in Leidschendam waar rond de 400 ruiters en amazones zullen strijden om de prijzen.

Het evenement is door de hippische sportbond KNHS verkozen om dit jaar het landelijk kampioenschap Eventing (cross country, springen en dressuur) voor paarden en hun ruiters te organiseren. Ruiters van heinde en verre trekken op vrijdag en zaterdag naar het schitterende recreatiegebied Vlietland om een gooi te doen naar de kampioenschapstitels. Het Zuid-Hollandse regiokampioenschap staat zondag op het programma. Op beide weekenddagen wordt de cross country verreden, waarin de ruiters spectaculaire hindernissen moeten overwinnen.

Vanuit het gezellige strodorp kunnen toeschouwers onder het genot van drankjes en hapjes de wedstrijd goed volgen. Deze plek biedt uitzicht op de springring, het cross countryparcours en de losrijterreinen voor de ruiters. Ook de waterhindernis is op een steenworp afstand van het hoofdterrein te vinden.

Op vrijdag start de dressuur rond 12.00 uur. Zaterdag en zondag begint het programma om ongeveer 9.00 uur. De toegang en het parkeren zijn het hele weekend gratis. Meer informatie en een routebeschrijving zijn te vinden op: www.eventingzuidholland.nl

Locatie

Rietpolderweg 11
2266 BM  Leidschendam