header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Voeg gratis een evenement toe.

Groots paardenfestijn trekt 400 deelnemers naar recreatiegebied Vlietland - Leidschendam

Categorie: Sportief, actief

Beschrijving

Vergrote afbeelding van Groots paardenfestijn trekt 400 deelnemers naar recreatiegebied Vlietland in Leidschendam Stichting Eventing Zuid-Holland organiseert van vrijdag 23 tot en met zondag 25 juni voor de 13e keer het evenement SGW Vlietland. Een groots paardenfestijn in Leidschendam waar rond de 400 ruiters en amazones zullen strijden om de prijzen.

Het evenement is door de hippische sportbond KNHS verkozen om dit jaar het landelijk kampioenschap Eventing (cross country, springen en dressuur) voor paarden en hun ruiters te organiseren. Ruiters van heinde en verre trekken op vrijdag en zaterdag naar het schitterende recreatiegebied Vlietland om een gooi te doen naar de kampioenschapstitels. Het Zuid-Hollandse regiokampioenschap staat zondag op het programma. Op beide weekenddagen wordt de cross country verreden, waarin de ruiters spectaculaire hindernissen moeten overwinnen.

Vanuit het gezellige strodorp kunnen toeschouwers onder het genot van drankjes en hapjes de wedstrijd goed volgen. Deze plek biedt uitzicht op de springring, het cross countryparcours en de losrijterreinen voor de ruiters. Ook de waterhindernis is op een steenworp afstand van het hoofdterrein te vinden.

Op vrijdag start de dressuur rond 12.00 uur. Zaterdag en zondag begint het programma om ongeveer 9.00 uur. De toegang en het parkeren zijn het hele weekend gratis. Meer informatie en een routebeschrijving zijn te vinden op: www.eventingzuidholland.nl

Wanneer wordt dit evenement gehouden?

van zaterdag 24 juni 2017 - tot zondag 25 juni 2017
tijd 09:00 - 18:00 Elke dag

Locatie

Rietpolderweg 11
2266 BM  Leidschendam
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl