header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Voeg gratis een evenement toe.

Leuke speksteen workshop 13 april - Apeldoorn

Categorie: Workshop

Beschrijving

Vergrote afbeelding van Leuke speksteen workshop 13 april in Apeldoorn Workshop speksteen
Een eigen beeldje maken in speksteen bij Barbs Beeldentuin-Atelier, inspiratie en creativiteit ontstaan vanzelf tussen mijn beelden om een mooi eigen beeldje te maken.
Barb’s Beeldentuin-Atelier is van beeldhouwster Barbara Pijnappel, die meer dan 30 jaar beelden maakt in verschillende materialen. Zij geeft deze workshop speksteen bewerken met professioneel gereedschap.
Inspiratie komt soms vanzelf, van te voren of terwijl je bezig bent. Intuïtief werken of naar een voorbeeld is beide mogelijk, en ook figuratief of abstract. Lukt het niet om zelf iets te bedenken, dan kan tijdens de workshop een idee aangereikt worden. Ze laat voorbeelden zien en doet voor hoe je met het materiaal omgaat.

Mijn speksteen workshop met open inschrijving, houd ik op diverse zaterdagen in 2019 t.w. op 13 april, 11 mei, 15 juni, 14 juli, 31 augustus, 7 september en 12 oktober. Je kunt aan de slag met professioneel gereedschap om een eigen beeldje maken in deze workshop speksteen in Barb’s ‘wilde’ Beeldentuin of Atelier. Bij goed weer in het voorjaar + zomer + herfst is het buiten tussen de bloemen, planten, diertjes en vlinders! Creativiteit en inspiratie ontstaan hier vanzelf in mijn, een beetje, ‘wilde’ tuin en mocht het weer niet zo goed zijn is het in mijn atelier, tussen mijn beelden en schilderijen. Deze data zijn met open inschrijving, iedereen kan meedoen, van jong tot oud. Geen ervaring is geen bezwaar.
Tijdsduur: 3 ½ uur, Kosten: € 40,- excl. materiaal.
Een datum op afspraak voor grotere groepen gaat in overleg en kan ook doordeweeks bijv. voor een bedrijf of organisatie, reünie, vrijgezellenfeestje of als verjaardagscadeau of jubileum.
Meer informatie is op aanvraag verkrijgbaar.


Barb's Beeldentuin-Atelier

Wanneer wordt dit evenement gehouden?

van zaterdag 13 april 2019 - tot zaterdag 12 oktober 2019
tijd 13:00 - 16:30 Elke dag

Locatie

https://www.barbsgallery.com
7345 BK  Apeldoorn
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl