header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Voeg gratis een evenement toe.

ZOMERACTIE: FAMILY ESCAPEROOM EXPERIENCE - Weesp

Categorie: Leuk voor de kids

Beschrijving

Vergrote afbeelding van ZOMERACTIE: FAMILY ESCAPEROOM EXPERIENCE in Weesp Deze zomer kun je met je familie een knallend dagje uit beleven in het stoere Plofhuis 3 bij Fort Uitermeer in Weesp. Ga in de “Family Escaperoom” samen op zoek naar codes en sleutels om het aanwezige kanon in deze voormalige munitiewerkplaats live te laten ontploffen. Deze zomeractie loopt van 20 juli t/m 25 augustus 2019 en is online te boeken tegen een speciaal zomertarief van slechts € 10,- pp incl. een gratis speurtocht.

Op het stoere terrein van Fort Uitermeer - onderdeel van het werelderfgoed UNESCO - staat Plofhuis 3, een voormalige munitiewerkplaats gebouwd na de Tweede Wereldoorlog. Bij aankomst word je verwelkomd door Majoor Kluns die uitleg geeft over de te vinden materialen om met elkaar het groots aanwezige kanon live tot ontploffing te brengen.

De escaperoom gaat niet op slot, is geschikt voor jong en oud en ideaal als dagje uit met het hele gezin. Tevens kun je tijdens de gratis speurtocht over het groene fortenterrein met elkaar op zoek naar de (afgeschoten) kogel.
Maak dit gezellige dagje uit compleet met een knalgoed kopje koffie, thee of limonade met gebak of sluit de dag af bij het naastgelegen sfeervolle Paviljoen Uit en Meer aan rivier De Vecht.

Deze speciale zomeractie is van 20 juli t/m 25 augustus online te boeken via: www.plofhuis3.nl/zomeractie-family-escaperoom-experience

Wanneer wordt dit evenement gehouden?

van zaterdag 20 juli 2019 - tot zondag 25 augustus 2019
tijd 11:00 - 16:00 Elke dag

Locatie

Fort Uitermeer, Uitermeer, 3
1381 HP  Weesp
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl