header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Voeg gratis een evenement toe.

Ga deze voorjaarsvakantie op jungle-expeditie in eigen land! - Luttelgeest

Categorie: Leuk voor de kids

Beschrijving

Vergrote afbeelding van Ga deze voorjaarsvakantie op jungle-expeditie in eigen land! in Luttelgeest Trek je avonturiersschoenen aan en ga deze voorjaarsvakantie op expeditie in het mooiste junglepark van Europa: de Orchideeën Hoeve! Ontmoet van 15 februari t/m 1 maart 2020 de ‘knapste koppen’ van de tropen, ga op jungletocht met Aart Stokstaart en neem samen met jouw familie plaats bij de spannende show ‘De Grote JungleQuiz’. Jouw voorjaarsvakantie was nog nooit zo avontuurlijk!

Speciale voorjaarsvakantieshow
Ben jij een dappere avonturier die niet bang is voor een meterslange slang of een harige vogelspin? Bemachtig dan in de voorjaarsvakantie een plaats bij de spannende show ‘De Grote JungleQuiz’ en bewijs dat je een echte ranger bent! Laat je uitdagen met spannende opdrachten, beantwoord de moeilijke junglevragen en ontmoet de griezeligste reptielen. Dat wordt twintig minuten griezelen, bibberen en klappertanden.

Overdekte speeltuin
Klimmen en klauteren doe je deze voorjaarsvakantie natuurlijk in het waterrijke Mangrovebos Speelparadijs. Deze indoorspeeltuin is maar liefst 1.000 m2 groot en zit vol avontuurlijke belevenissen. Daarnaast kunnen de jonge avonturiers meedoen met de gloednieuwe speurtocht van Aart Stokstaart, op ontdekkingstocht in de grootste vlindertuin van Europa en verschillende dieren voeren.

De Orchideeën Hoeve is geheel overdekt. Kijk voor het volledige vakantieprogramma en openingstijden op www.orchideeenhoeve.nl0527202875

Wanneer wordt dit evenement gehouden?

van zaterdag 15 februari 2020 - tot zondag 1 maart 2020
tijd 09:00 - 18:00 Elke dag

Locatie

https://www.orchideeenhoeve.nl
8315 PV  Luttelgeest
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl