header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Voeg gratis een evenement toe.

Ga deze zomer op jungle-expeditie in eigen land! - Luttelgeest

Categorie: Leuk voor de kids

Beschrijving

Vergrote afbeelding van Ga deze zomer op jungle-expeditie in eigen land! in Luttelgeest Cubaanse flamingo’s spotten, op expeditie in het Amazone Regenwoud, een vakantiekiekje bij tropische watervallen en pootjebaden in de rivieren van het Mangrovebos. Deze zomervakantie kun jij het gewoon allemaal beleven in één dag en op één locatie: Junglepark de Orchideeën Hoeve! Door de ANWB al negen jaar op rij verkozen tot ‘Leukste uitje van Flevoland’.

Ontmoet de dieren
Ga op expeditie via avontuurlijke looproutes of ontdek het junglepark via wildpaden, touwbruggen en step-stones. De kronkelpaden leiden je vanzelf langs de prachtigste bloemen en planten en brengen je in contact met allerlei dieren. Zo kom je onderweg oog in oog te staan met de nieuwe stokstaartjes, mag je de reusachtige riviermonsters zelf een garnaaltje voeren en kun je heerlijk wegdromen in Europa’s grootste vlindertuin.

1001 avonturen
Maak je vakantie-avontuur in de Orchideeën Hoeve compleet met lekker eten en drinken in de ‘Zwevende’ Bloementuin, leef je helemaal uit in de waterrijke speeltuin of schuif dagelijks om 11:30 of 14:00 uur aan bij de jungleshow ‘Beestachtig mooi’ in het Jungletheater. Nieuw deze zomer is de JungleRally: een avontuurlijke speeltuin waar de jongste avonturiers worden uitgedaagd met water, zand en actie!

Let op: het is noodzakelijk om vooraf je bezoek te reserveren via de website van de Orchideeën Hoeve, omdat er per dag een maximum aantal bezoekers wordt toegelaten.
Kijk voor entreeprijzen, openingstijden en het volledige zomerprogramma op www.orchideeenhoeve.nl


Wanneer wordt dit evenement gehouden?

van zaterdag 4 juli 2020 - tot zondag 30 augustus 2020
tijd 09:00 - 18:00 Elke dag

Locatie

Oosterringweg 34
8315 PV  Luttelgeest
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl