header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Voeg gratis een evenement toe.

Sinterklaas - Sevenum

Categorie: Leuk voor de kids

Beschrijving

Vergrote afbeelding van Sinterklaas  in Sevenum Geniet samen met knotsgekke Pieten van het spetterende attractieplezier in Toverland. Maak met jouw favoriete Zwarte Piet een ritje in de theekoppen, de indoor-achtbaan óf de avontuurlijke Woudracer.

Speciale gast op 20 november: Coole Piet Diego!

Geniet op 20 november bij Attractiepark Toverland van een speciaal optreden van Coole Piet Diego uit de tv-serie De Club van Sinterklaas. De coolste Piet van Nederland komt op 20 november om 13.00 uur even langs, kom je ook?

Op zoek naar…
Alle jeugdige bezoekers die Toverland tijdens de Pietenjacht-dagen bezoeken ontvangen een speciale Pietenspeurkaart. Met deze kaart in de hand gaan ze op zoek naar 10 doldwaze en knotsgekke Pieten.

Sinterklaas
De MuziekPiet speelt er lustig op los, de SlaapPiet slaapt vrolijk door en de KlimPieten halen de gekste capriolen uit. Vind alle Zwarte Pieten die een rol spelen in de grote jacht en dan mag een bezoek aan Sinterklaas natuurlijk niet ontbreken!

Samenwerking
De Pietenjacht is een idee van Jong Nederland Limburg en wordt uitgevoerd door vrijwilligers van deze jeugd- en jongerenorganisatie (www.jnlimburg.nl).


Voor deze activiteit gelden de reguliere entreeprijzen van Toverland, élke dag geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Dit evenement is gratis te bezoeken door abonnementhouders van Attractiepark Toverland. www.toverland.nl/pietenjachtWanneer wordt dit evenement gehouden?

zondag 20 november 2011, 10:00 - 18:00

Locatie

Attractiepark Toverland , Toverlaan 2
5975 MR  Sevenum
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl