header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Voeg gratis een evenement toe.

De Haagse Varende Wijnproeverij - Den Haag

Categorie: Eten en drinken

Beschrijving

Vergrote afbeelding van De Haagse Varende Wijnproeverij in Den Haag Beleef en ervaar een luxe rondvaart met Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft aan boord van het Varend Monument "De Oriënt". De Salonboot is overdekt en verwarmd, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van sfeervolle rondvaarten. De authentieke en sfeervolle Salonboot uit 1925 biedt unieke mogelijkheden voor rondvaarten met kleine groepen en gezelschappen tot en met 12 personen met afvaartmogelijkheden vanuit Den Haag. Delft. Rijswijk en Leidschendam-Voorburg.
Reserveren:
Afvaartlocatie: Den Haag Centrum (adres: Uilebomen 2 / 2511 VM)
Vooraf reserveren:
Het is raadzaam vooraf uw plaatsen te reserveren voor rondvaarten met losse kaartverkoop. Reserveren kan online via de website www.salonbootdenhaag.nl of telefonisch (070-211 6105)
De Haagse Varende Wijnproeverij
Deinend op het water, genietend van al het moois dat Den Haag & Voorburg te bieden hebben, de lekkerste wijnen ontdekken. Aan boord laat onze sommelier Yvo van Delden u op ontspannen & informele manier kennis maken met wijnen van verschillende druifrassen. Met de basiskennis wordt het een stuk eenvoudiger om uw favoriete wijn te vinden. Aan boord vertelt de sommelier stapsgewijs hoe u wijn het beste kan proeven. Standaard proeft u een mousserende wijn zoals Prosecco, daarna twee rode, witte en rosé wijnen. De proeverij wordt afgesloten met een dessertwijn als toetje. De rondvaart met Wijnproeverij vanuit Den Haag brengt u in de richting van de oude landhuizen aan de Vliet, waaronder het voormalig buitenhuis van Constantijn Huygens.
Duur: 1,5 uur
Prijs: 34,95 euro per persoon


Wanneer wordt dit evenement gehouden?

vrijdag 31 augustus 2012, 19:00 - 20:30

Locatie

Salonboot Rondvaart Den Haag, Uilebomen 2
2511 VM  Den Haag
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl