header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Welkom bij Eropuit In Eigen Land!

U kunt door middel van het selecteren van een plaats in de lijst hiernaast in 1 keer zien wat u in deze plaats kunt doen, waar u kunt eten en waar u kunt overnachten. Anders dan u wellicht gewend bent hoeft u bij ons geen keuze te maken uit een soort overnachting, type restaurant of uitstapje. Het kan uiteraard wel, maar het hoeft niet. Hierdoor ontdekt u plekjes in Nederland die u anders niet had gevonden!

Eropuit In Eigen Land nieuwsNieuw op onze website: Eetcafé Publieke Werken in Breda

Eetcafé Publieke Werken in BredaEetcafé Publieke Werken Lunch & Diner

Gezellig uit eten met z’n tweeën of met een groep? Wij serveren zowel lunch, een 3-gangen keuzemenu als à la carte gerechten.
Gezellig, informeel en ruim opgezet restaurant met terras.
Naast onze lunchkaart serveren wij een 3-gangen keuzemenu is er volop keuze uit à la carte gerechten en diverse fondues. Dit alles tegen zeer schappelijke prijzen.

"Wie eet er eigenlijk niet bij PW?"

Meer...

Datum: 15-09-2020

Nieuw op onze website: Hamra Street in Hilversum

Hamra Street in HilversumWIJ NEMEN VOEDSEL ZEER SERIEUS!
Absoluut, geen grapje! Het is een kwestie van traditie, passie en trots. We willen dat mensen houden van wat ze eten en eten wat ze lekker vinden. We hebben ook een grotere ambitie in gedachten, om hulde te brengen aan de mediterrane culturen en om te laten zien dat ze ondanks hun vele verschillen verenigd zijn door enkele van de meest verbazingwekkende keukens die de beschaving heeft gecreëerd.
Hamra Street voor een gezellige sfeer, zelfgemaakte recepten, geweldige mensen.

Meer...

Datum: 06-09-2020

Nieuw op onze website: Hotel Mondragon in Zierikzee

Hotel Mondragon in ZierikzeeCOMPLEET & LUXE SFEERVOL
Mondragon. Het eerste hotel wat haar intrede mag doen in monumentenstad Zierikzee. Maar beter is om dit gastvrije grand hotel als stadslogement te bestempelen.
Want dat is wat Mondragon nastreeft: gastvrij, intiem en persoonlijk. Waar de oorspronkelijke noodzaak om te overnachten transformeert naar een plezierige herinnering die een warm gevoel oproept.
Het gevoel van ‘ouderwets’ genieten, oprechte vriendschap en klassieke hoffelijkheid.

Meer...

Datum: 03-09-2020

Nieuw op onze website: KB Food en Drinks in Dokkum

KB Food en Drinks in DokkumKB Food en Drinks werkt met een eigen concept, we hebben een diversiteit aan gerechten en ingrediënten van het seizoen. Bij ons kies je je eigen vlees-, vis-, vega- of veganistisch gerecht en daarbij kies je twee gratis sides (bijgerechten) en een saus naar keuze. Een gerecht op maat en de sides zijn ook uitstekend om te ‘sharen’ met je tafelgenoten.
Onze prachtige stadtuin is gelegen op het zuiden. De verwarming en de vuurkorven zorgen ervoor dat u hier het hele jaar door kan zitten, mooi weer of niet!

Meer...

Datum: 02-09-2020

Nieuw op onze website: Leef! Ameland in Ballum (Ameland)

Leef! Ameland in Ballum (Ameland)Vakantiehuis Leef! op Ameland (Ballum). Prachtig gelegen op een ruime kavel van 1100m2, aan de bosrand, op loopafstand van de duinen en het strand.
Het huis heeft 3 slaapkamers, een nieuwe keuken (2020) en een moderne badkamer. De houtkachel zorgt ervoor dat u na een lange strandwandeling héérlijk kunt opwarmen onder het genot van een glas wijn!
Tevens is het huis voorzien van vloerverwarming.

Meer...

Datum: 01-09-2020
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl