header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Welkom bij Eropuit In Eigen Land!

U kunt door middel van het selecteren van een plaats in de lijst hiernaast in 1 keer zien wat u in deze plaats kunt doen, waar u kunt eten en waar u kunt overnachten. Anders dan u wellicht gewend bent hoeft u bij ons geen keuze te maken uit een soort overnachting, type restaurant of uitstapje. Het kan uiteraard wel, maar het hoeft niet. Hierdoor ontdekt u plekjes in Nederland die u anders niet had gevonden!

Eropuit In Eigen Land nieuwsEropuit in Eigen Land - 10 jaar

Eropuit in Eigen Land - 10 jaarOp 1 september aanstaande is het 10 jaar geleden dat onze website www.eropuitineigenland.nl online is gegaan.
Dit willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan en de hele maand september zal een feest worden.
Voor de bezoekers zullen we iedere dag, in samenwerking met onze adverteerders, een leuke winactie online zetten. We hebben onder andere de volgende prijzen:

* De Heineken Experience stelt in samenwerking met de Johan Cruijff Arena twee kaarten ter beschikking voor de nieuwe tour The Perfect Match
* Een gratis weekend voor 4 personen in een chalet in Petten aan Zee
* HOTEL EN GRAND CAFÉ DE PAUW in Roermond een LUNCH- EN DRANKBON t.w.v € 60.00
* Namens Theemoment24 mogen we een theegiftbox met twee soorten thee een theemaatschepje en een thee ei verloten
* Entreetickets voor Reptielenhuis de Aarde in Breda
* 4 vrijkaarten voor Amusementspark Tivoli in Berg en Dal
* Namens Gefelicitaart.nl mogen we een heerlijke taart verloten

Staat er al iets leuks voor je bij?

Voor adverteerders hebben we ook een leuke actie: De uitgebreide advertentie kost, bij aanmelding in augustus en september slechts € 10,- excl BTW voor 2019.

Houdt onze facebook pagina in de gaten voor meer informatie!

Datum: 16-08-2019

Nieuw op onze website: Zoelense Beemd Dutke en Breutke in Zoelen

Zoelense Beemd Dutke en Breutke in ZoelenDutke en Breutke, een overnachtingsplaats op een heerlijke rustige plek, aan de rand van het bos.
U kunt kiezen tussen een kamer boven D’n Stal of zelfs overnachten in een pipowagen. Deze staat midden in de natuur en daar komt u zeker helemaal tot rust. Het is heerlijk vertoeven in de Betuwe, onder de rook van Tiel.
Een prachtige uitvalsbasis om per fiets de Betuwe te verkennen. Of neem te voet het klompenpad, of een ander mooie wandelroute.

Meer...

Datum: 20-08-2019

Nieuw op onze website: Logement 3B in Sneek

Logement 3B in SneekIn het gezellige centrum van Sneek biedt Logement 3B sinds april 2018 weer de mogelijkheid om te verblijven in een sfeervol historisch stadshotel.
Ons Logement beschikt over 17 kamers (lift aanwezig) ingericht in vintage – industriele sfeer. Door onze centrale locatie bent u direct in het levendige centrum om te genieten van de leuke winkels, gezellige straatjes en vele restaurantjes. Ook voor het ontdekken van Friesland is een verblijf in Sneek een perfecte uitvalsbasis, het station is op loopafstand gelegen.

Meer...
Datum: 20-08-2019

Nieuw op onze website: Bijzonder overnachten in een vuurtoren in Harlingen

Bijzonder overnachten in een vuurtoren in HarlingenNa driekwart eeuw trouwe dienst doofde het licht in de vuurtoren van Harlingen. De vuurtoren doet nu dienst als een unieke kijk- geniet- en slaapplaats. Droomt u ook wel eens?

Volledig gerestaureerd is de Vuurtoren wederom een lichtpunt.
Elk etmaal biedt de toren comfortabel onderdak aan twee gasten.
Hoog boven de oude handelsstad, op de grens van land en Wad. De vuurtorenwachter beheert de toren.
Zij verzorgt de ontvangst en is telefonisch bereikbaar voor vragen. ’s Ochtends brengt zij de ontbijtmand met heerlijk verse broodjes.

Meer...

Datum: 16-08-2019

Nieuw op onze website: Bijzonder overnachten in een havenkraan in Harlingen

Bijzonder overnachten in een havenkraan in HarlingenDe hoge benen nagenoeg in de Waddenzee en toch slechts een paar passen verwijderd van het centrum van historisch Harlingen. Overnachten in een havenkraan? Dat heeft u nooit gedroomd.

De Havenkraan van Harlingen is geschikt als verblijf- en overnachtingruimte voor twee personen. De faciliteiten bevinden zich in het voormalige machinehuis en de besturingscabine. Er komt nog iets ongelooflijks bij: u kunt de kraan360 graden rond laten draaien!

meer...

Datum: 16-08-2019
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl