header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Welkom bij Eropuit In Eigen Land!

U kunt door middel van het selecteren van een plaats in de lijst hiernaast in 1 keer zien wat u in deze plaats kunt doen, waar u kunt eten en waar u kunt overnachten. Anders dan u wellicht gewend bent hoeft u bij ons geen keuze te maken uit een soort overnachting, type restaurant of uitstapje. Het kan uiteraard wel, maar het hoeft niet. Hierdoor ontdekt u plekjes in Nederland die u anders niet had gevonden!

Eropuit In Eigen Land nieuwsIn de Spotlights: Bungalowpark De Bremerberg in Biddinghuizen

Bungalowpark De Bremerberg in BiddinghuizenRuim 45 jaar geleden ontstond Bungalowpark De Bremerberg op een bijzondere plek in Nederland: de vroegere bodem van de Zuiderzee. Aan de rand van Flevoland nabij het Veluwemeer en schilderachtige plaatsjes zoals Elburg, Kampen, Urk en Harderwijk.
In het rustige, groene bungalowpark staan de bungalows op grote kavels, zodat de gasten kunnen genieten van ruimte en privacy.
Kindvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel: De Bremerberg is dè plek waar een kind onbegrensd kan spelen door de vele kindvriendelijke, binnen en buiten faciliteiten.

Datum: 07-02-2020

In de Spotlights: El Rancho de Verano in Een

El Rancho de Verano in EenLekker een geheel verzorgd paardrijweekendje weg, in het voorjaar, op onze luxe ranch El Rancho de Verano.
Even helemaal tot rust komen en toch actief bezig zijn.
Met Pasen organiseren wij een heerlijk westernweekend met volwassenen.
Volledig verzorgd, vol pension met geweldige buitenritten en dagtochten.
Als je er even lekker tussen uit wil.... van vrijdag 10 april t/m maandag 13 april.

Datum: 07-02-2020

In de Spotlights: Havezathe Carpe Diem in Vethuizen

Havezathe Carpe Diem in VethuizenHavezathe Carpe Diem is één van de mooiste hotels/restaurants van de Achterhoek, gevestigd in een prachtige herenboerderij, tussen Zeddam en Doetinchem in het pittoreske Vethuizen. Het hotel beschikt over een ruime selectie comfortabele kamers en een historisch restaurant.
Restauranttip:
Liefhebbers van lekker eten weten het allang: met een bezoekje aan Havezathe Carpe Diem doet u uw smaakpupillen een groot plezier. Met een persoonlijke draai van onze ambitieuze keukenbrigade is elk gerecht een ware smaaksensatie. Voor de perfecte wijn-spijs combinatie voorziet ons team u graag van deskundig advies om uw restaurantbeleving compleet te maken.

Datum: 06-02-2020

In de Spotlights: Sweet Hotel Brughuisjes Amsterdam

Sweet hotel AmsterdamSWEETS hotel: 1 hotel, 28 brugwachtershuisjes.

Meer dan 100 jaar lang bedienden brugwachters de vele bruggen in Amsterdam voor passerend waterverkeer. Door centralisatie hebben de brugwachtershuisjes – gebouwd tussen 1673 en 2009, en veelal ontworpen door bekende architecten – hun oorspronkelijke bestemming verloren. SWEETS hotel blaast dit industrieel erfgoed nieuw leven in door het te transformeren naar minisuites voor twee personen. Sommige brugwachtershuisjes staan midden op een bruisend kruispunt, andere kijken uit over een idyllisch meer. Wat álle 28 suites gemeen hebben, is een adembenemend uitzicht over de Amsterdamse grachten en kanalen.

Datum: 06-02-2020

Nieuw op onze website: Stadscamping De Weerd in Velden

Stadscamping De Weerd in VeldenBij het schitterende natuurgebied “De Maasduinen” ligt Camping De Weerd. Wij hebben chalets en weerdhutten te huur, plaatsen voor caravans, campers en tenten.
U kunt vanuit de directe omgeving de mooiste fiets- en wandelroutes starten of voortzetten, zoals o.a. het Pieterpad. Op de camping zijn goede sanitaire voorzieningen, E-bike oplaadpunten, fietsverhuurmogelijkheden en een broodjes & ontbijtservice.
Kortom, heerlijk genieten in het groen met het gemak van veel voorzieningen in de omgeving.

Meer...

Datum: 07-02-2020
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl