header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Welkom bij Eropuit In Eigen Land!

U kunt door middel van het selecteren van een plaats in de lijst hiernaast in 1 keer zien wat u in deze plaats kunt doen, waar u kunt eten en waar u kunt overnachten. Anders dan u wellicht gewend bent hoeft u bij ons geen keuze te maken uit een soort overnachting, type restaurant of uitstapje. Het kan uiteraard wel, maar het hoeft niet. Hierdoor ontdekt u plekjes in Nederland die u anders niet had gevonden!

Eropuit In Eigen Land nieuwsNieuw op onze website: Restaurant Céline in Nieuwegein

Restaurant Céline in NieuwegeinRestaurant Céline is een fine-dining restaurant in het prachtige monumentale Fort Jutphaas te Nieuwegein. Het stoere fort biedt een mooi contrast met het interieur, dat juist luxe, warm en comfortabel is. Je kunt bij Céline ook buiten zitten, tussen al het groen op het prachtige terras.
Het restaurant wordt gerund door een jong gedreven stel, gastvrouw en sommelier Stephanie Wennekes en Chef-kok Martijn Stoker. De stijl van de keuken is verfijnd met een Scandinavische en Franse kookstijl.

Meer...

Datum: 02-04-2020

Nieuw op onze website: NorthWest Kiteboarding in Schoorl

NorthWest Kiteboarding in SchoorlNorthWest Kiteboarding is o.a. gevestigd in Camperduin aan zee op het karakteristieke oneindig grote Noordzeestrand.
Onze goed opgeleide/gediplomeerde instructeurs verzorgen van mid april t/m eind oktober kitesurflessen waarbij persoonlijke begeleiding, fun en veiligheid voorop staan.
De kitesurflessen worden in sessies van 2-3 uren gegeven en zijn voor iedereen geschikt van 8 - 80 jaar.

Meer...

Datum: 31-03-2020

Nieuw op onze website: Korenmolen Rijn & Weert in Werkhoven

Korenmolen Rijn & Weert in WerkhovenKorenmolen Rijn & Weert is een 19e eeuws monument dat volledig in bedrijf is.
Elke week malen de molenaars op ambachtelijke wijze graan. In de molenwinkel is volop pannenkoekenmix, rogge-, spelt- en tarwemeel te koop. De molenaars staan op vrijdagmiddag en zaterdag klaar om uitleg te geven over techniek en historie van de molen.
Een unieke kans om eens een kijkje te nemen in zo'n oer-Hollands monument en het maalproces te zien.Datum: 31-03-2020

Nieuw op onze website: Het Vuursche Bos in Lage Vuursche

Het Vuursche Bos in Lage VuurscheHet Vuursche Bos is al meer dan vijftig jaar een begrip als het om ambachtelijke pannenkoeken gaat.
Wij beschikken over een prachtige koperen poffertjesplaat en laten u graag kennis maken met de meest verrassende poffertjes combinaties. Al onze poffertjes en pannenkoeken worden gebakken in Soja-Olie.
Bovendien kunnen onze pannenkoeken ook Gluten-vrij en/of Lactose-vrij geserveerd worden.

Meer...

Datum: 27-03-2020

Nieuw op onze website: Paviljoen Buiten in Odijk

Paviljoen Buiten in OdijkTussen Utrecht en bosrijke Zeist ligt het in het middeleeuwse dorp Odijk "het pareltje van Utrecht", paviljoen Buiten met 300 m2 Horeca ruimte en 2 hectare aan natuur en een privéstrandje…gelegen in het prachtige wandelgebied aan de Kromme Rijn.
Paviljoen Buiten heeft een eigen ambachtelijke keuken waar met eerlijke producten wordt gewerkt, daarnaast verhuren wij o.a. kano's, sup boards, kickbikes en fietsen.

Meer...

Datum: 25-03-2020
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl