header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Welkom bij Eropuit In Eigen Land!

U kunt door middel van het selecteren van een plaats in de lijst hiernaast in 1 keer zien wat u in deze plaats kunt doen, waar u kunt eten en waar u kunt overnachten. Anders dan u wellicht gewend bent hoeft u bij ons geen keuze te maken uit een soort overnachting, type restaurant of uitstapje. Het kan uiteraard wel, maar het hoeft niet. Hierdoor ontdekt u plekjes in Nederland die u anders niet had gevonden!

Eropuit In Eigen Land nieuwsIn de Spotlights: Groepsaccommodatie In de Vlinderkes in Arcen

Groepsaccommodatie In de Vlinderkes in ArcenWij (Eric en Diane) hebben in 2006 de sprong gewaagd door ons huis in Deurne te verkopen, en een huis op 4000 meter grond met oude stallen in het prachtige Arcen in Noord-Limburg te kopen.
Dit met het doel om groepsaccommodatie In de Vlinderkes te beginnen.
De eerste stal werd in 2008 helemaal gesloopt en ervoor in de plaats bouwden we onze accommodatie Atalanta. Deze werd al snel gevolgd door onze accommodatie Koninginnepage in 2011.
In 2016 konden we afscheid nemen van onze spellentent omdat we een permanente recreatiezaal konden bouwen.

Datum: 30-05-2020

In de Spotlights: Rechthuis van Zouteveen in Schipluiden

Rechthuis van Zouteveen in SchipluidenSTILTE TUSSEN DE STEDEN
Na een grondige verbouwing werd deze oude boerderij uit 1651 omgetoverd tot een sfeervolle B&B, waar Jakob en Marja sinds 1 juli 2011 gastvrijheid bieden aan gasten uit binnen- en buitenland.
B&B Rechthuis van Zouteveen is een parel middenin het kleine groene hart van de Randstad.
De B&B ligt direct aan het water en heeft drie 2-persoonskamers en een familiekamer voor 4 personen. Iedere kamer beschikt over een eigen luxe badkamer.
’s Morgens wordt in de gezellige ontbijtruimte een lekker ontbijt geserveerd.

Datum: 28-05-2020

Nieuw op onze website: Design Hotel Glow in Eindhoven

Design Hotel Glow in EindhovenHotel Glow is een charmant en eigentijds hotel in het stralende hart van Eindhoven met 40 zeer compleet uitgeruste en moderne hotelkamers.
Het hotel ligt in het hart van het centrum van Eindhoven en is goed bereikbaar met de auto of middels openbaar vervoer. Ons hotel beschikt over alle faciliteiten die je van een modern hotel mag verwachten zoals gratis wifi, ontbijt en koffie- en thee faciliteiten op de kamers.

Meer...

Datum: 02-06-2020

In de Spotlights: Nederlands Zilvermuseum Schoonhoven in Schoonhoven

 Nederlands Zilvermuseum Schoonhoven in SchoonhovenHet Nederlands Zilvermuseum is ooit begonnen in Utrecht als het Goud- Zilver- en Klokkenmuseum. Sinds 1977 is het museum gevestigd in de zuidelijke vleugel van de Havenkazerne in Schoonhoven, een monumentaal gebouw. De onderbouw dateert uit 1627, toen het een arsenaal werd. Later diende het als Kazerne. Tegenwoordig heeft het museum alleen nog zilver. De unieke collectie zilveren objecten van 1600 tot nu wordt vernieuwend gepresenteerd in prikkelende thema’s als ‘leven & dood’, ‘opscheppers’, ‘eeuwige roem’ en ‘man/vrouw’. Een van de hoogtepunten in de wereld van zilver is de langste zilverdoe-tafel ter wereld: een interactieve tafel vol zilververhalen en -opdrachten.

Datum: 28-05-2020

Nieuw op onze website: De Jachthoeve in Hengelo Gld

De Jachthoeve in Hengelo GldVakantiehuisje De Jachthoeve is prachtig gelegen in de bossen.
Gelegen in de Achterhoek aan de rand van het natuurgebied 't Zand op een van de mooiste plekken van Nederland. Dichtbij de golfbaan van 't Zelle.
Het gastenverblijf is 60m² groot en heeft een hal, woonkamer, keuken, badkamer/toilet en 2 slaapkamers. Gratis Wifi, TV magnetron, wasmachine.
Kosten € 450,00 pw schoonmaakkosten € 45,00

Meer...

Datum: 01-06-2020
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl