Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur
badge-2

Vakantie Zeeland

Vlakbij het dorpje Kamperland, direct aan de zee ligt een Zeeuwse verrassing, namelijk Roompot Beach Resort. Dit prachtige vakantiepark in Kamperland heeft alle kwaliteiten voor een heerlijke vakantie in Zeeland. Niet alleen de ligging is werkelijk fantastisch, maar ook de talloze faciliteiten en mogelijkheden die het vakantiepark heeft zijn geweldig. Het is een perfecte bestemming voor iedereen die houdt van schone stranden, heerlijk eten, veel sportieve mogelijkheden en gezellige activiteiten. Maar ook de natuurliefhebber, de rustzoeker en het gezelligheidsdier is hier volledig op zijn plaats. Dit vakantiepark in Zeeland heeft zoveel mogelijkheden, dat niemand zich hoeft te vervelen en er op elk moment wel iets leuks te ondernemen valt.

Strandvakantie in Zeeland

Het leuke van vakanties in Zeeland, is het grote aanbod aan activiteiten en bezienswaardigheden. Wie denkt dat Zeeland saai is heeft het mis. Er is genoeg te doen en te ontdekken voor iedereen. Zoals de naam al doet vermoeden bestaat de provincie uit land én zee. En dat betekent een kustlijn van maar liefst 490 kilometer lang. Deze kust bestaat voornamelijk uit lange zandstranden, prachtige hoge duinen en een ruisende zee. Ideaal voor een heerlijke zonvakantie op het strand. Bovendien heb je tijdens een vakantie in Zeeland de meeste kans op mooi weer. De provincie heeft namelijk de meeste zonuren van heel Nederland. Wil je meer zekerheid over het weer, dan kun je natuurlijk ook het weerbericht afwachten en een last minute boeken. Al is dit niet echt nodig, want ook in het najaar is het fantastisch om uit te waaien aan de kust. Dankzij de vele strandtenten kun je tijdens je wandeling even opwarmen met een kop warme chocomel. Dit maakt de Zeeuwse kust het hele jaar door een aantrekkelijke bezienswaardigheid.

Uitzicht op zee vanaf je terras

Roompot Beach Resort zelf ligt werkelijk direct aan de zee. Veel accommodaties hebben een schitterend uitzicht op de de jachthaven en de zee. Op het strand staan de Beach Houses. Als je hierin verblijft dan kun je de zee horen ruisen vanuit je bed. En vanaf je vakantiehuis in Zeeland bekijk je met een goed glas wijn de zonsondergang vanaf je lounge set. Maar ook de comfortabel ingerichte villa’s, chalets en stacaravans liggen prachtig. Sommigen hebben zeezicht en er zijn ook accommodaties met een open haard, een bubbelbad en een sauna. Natuurlijk zijn er ook accommodaties voor grotere gezelschappen, maximaal 14 personen. Sommige accommodaties zijn geschakeld, andere zijn vrijstaand. Er zijn zelfs kant-en-klare wigwams te huur. De faciliteiten van het park zijn zeer uitgebreid. Direct naast het park ligt op het strand het centrum voor de watersport. Hier kun je lessen nemen of uitrusting huren om zelf aan de slag te gaan. Op het vakantiepark zijn bowlingbanen, squashbanen, een zwembad, fietsverhuur, gratis sport en animatie, een ChillZone, midgetgolf, waterrecreatie en nog veel meer faciliteiten aanwezig. Voor de kleintjes zijn er de Kids Club, trampolines en verschillende speeltuinen, zowel binnen als buiten. Dan ligt er natuurlijk nog een enorm strand voor de deur, waar je kunt uitwaaien of relaxen. Heerlijk als je samen een weekendje weg bent in Zeeland.

Culinair genieten in Zeeland

Ook op culinair gebied is Zeeland een aanrader. De provincie heeft de grootste dichtheid als het gaat om restaurants bekroond met een Michelin ster, maar liefst zeven restaurants in Zeeland mochten deze eer ontvangen. En dat is niet zo gek want dankzij de kustlijn hebben we in Zeeland een zeer vruchtbare landbouwgrond en kunnen we profiteren van al het lekkers uit de zee. Denk aan Zeeuwse mosselen, Zeeuwse oesters, zeekraal en lamsoren. En wat dacht je van de echte delicatesse: de Oosterschelde kreeft? Ben je niet zo van de zilte smaken, maar wel een echte zoetekauw? Dan zul je de Zeeuwse bolus heerlijk vinden. Deze zoete lekkernij is bedekt met een dikke laag stroop gemaakt van suiker en kaneel. Om je vingers bij af te likken. Natuurlijk vind je ook tal van leuke, meer betaalbare restaurants in Zeeland, waar het net zo goed vertoeven is. Neem bijvoorbeeld een kijkje in de historische hoofdstad Middelburg. Het centrum zit vol met gezellige terrassen en eetcafés. Maar ook op het park kun je heerlijk eten en drinken, bijvoorbeeld bij de in 2020 vernieuwde Beach Club Bestevaer. Genoeg opties voor je vakantie in Kamperland!

De omgeving ontdekken tijdens een vakantie in Zeeland

Naast het strand valt er ook nog genoeg te ontdekken in Zeeland. Zo grenst het vakantiepark Roompot Beach Resort aan het Nationaal Park De Oosterschelde, het grootste en natste natuurgebied van Nederland. Hier kun je natuurvaartochten, wandelroutes en nog veel meer ondernemen. Of bewonder simpelweg de natuur vanaf diverse uitkijkpunten verspreid over het Nationaal Park. Natuurlijk moet je de indrukwekkende Oosterscheldekering bekijken, je ziet hem zelfs vanaf het strand bij het vakantiepark. Ook Deltapark Neeltje Jans is een aanrader voor het hele gezin. Hier kun je zeehonden spotten, van de waterglijbaan of zwemmen met haaien. Door de centrale ligging van je vakantiehuis in Kamerpland zijn leuke uitstapjes naar de mooie steden Middelburg, Zierikzee en Goes een goed idee en ook het historische stadje Veere is de moeite waard om te bezoeken. Talloze wandel- en fietsroutes laten je de prachtige regio zien. De gezelligheid, maar ook rust en ruimte van vakanties in Zeeland zul je niet snel vergeten.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.