Uw zoekopdracht
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Groepsaccommodatie Gelderland

De prachtige natuur biedt een ruime keuze uit wandel-, fiets- en kanoroutes door de provincie. Stippel voor uw vertrek eens uit wat er allemaal in de omgeving te zien en te doen is, zodat u helemaal voorbereid deze prachtige provincie kunt ontdekken!

Lees meer over Gelderland

69 vakantiehuizen gevonden
Sorteer op:
Nederland
Gelderland
Groepsaccommodatie
filters verwijderen
Luxe 18 persoons groepsaccommodatie in Vorden | met sauna en hottub
9, 1
9, 1
118 beoordelingen
1855
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
Heerlijke 15 persoons vakantieboerderij met gratis WiFi in Halle
9, 6
9, 6
31 beoordelingen
1775
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
Mooie 10 persoons vakantieboerderij | Met sauna en hottub
9, 3
9, 3
66 beoordelingen
1001
weekend v.a.
o.b.v. 6 personen
Mooie 10- tot 12-persoons vakantieboerderij in de Achterhoek
9, 5
9, 5
42 beoordelingen
993
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
30 persoons groepsaccommodatie in Aalten met sauna en gratis internet
9, 8
9, 8
16 beoordelingen
2044
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
Mooie 28 persoons groepsaccommodatie | Met Hottub en Sauna
9, 4
9, 4
43 beoordelingen
2205
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
12 persoons vakantiehuis met bubbelbad en sauna op Résidence Lichtenvo...
9, 1
9, 1
14 beoordelingen
1549
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
Heerlijke 15 persoons vakantieboerderij met gratis WiFi in Halle.
9, 2
9, 2
24 beoordelingen
1740
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
Prachtig gelegen 10 persoons vakantieboerderij in Berg en Dal
9, 5
9, 5
9 beoordelingen
751
o.b.v. 6 personen
Luxe 10 persoons groepsaccommodatie met Wellness en privé zwembad in L...
9, 4
9, 4
7 beoordelingen
1686
weekend v.a.
o.b.v. 6 personen
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Groepsaccommodatie in Gelderland

De prachtige natuur biedt een ruime keuze uit wandel-, fiets- en kanoroutes door de provincie. Stippel voor uw vertrek eens uit wat er allemaal in de omgeving te zien en te doen is, zodat u helemaal voorbereid deze prachtige provincie kunt ontdekken!

Wanneer u als groep de groene Gelderse provincie wilt ontdekken, maar één dag niet voldoende is, bieden de comfortabele groepsaccommodaties in het midden van Nederland hiervoor uitkomst. De groepsaccommodaties in Gelderland zijn ideaal voor gelegenheden zoals een familiereünie, teamuitje met uw sportvereniging of voor dat jaarlijkse vrienden- of vriendinnenuitje. Of u nu houdt van dagenlang wandelen door de natuur, de gezelligheid van de dorpjes of van sportieve (water)activiteiten, de groepsaccommodaties in Gelderland vormen de ideale uitvalsbasis! De groepshuizen en familieweekendaccommodaties bieden u veel ruimte, zowel in als om de accommodatie, voor creativiteit, sport en spel. Of u nu met een groep van tien personen weg wilt of juist een accommodatie zoekt voor meer dan 30 of 40 personen. De Gelderse provincie heeft voor iedereen het juiste groepsverblijf.

Waarom een groepsaccommodatie in Gelderland huren?

Het grootste voordeel van een groepsaccommodatie is dat u met z’n allen samen kunt zijn, maar tegelijkertijd ook uw eigen stukje privacy heeft in uw eigen (slaap)kamer. Dit hoeft natuurlijk niet altijd een voordeel te zijn, maar als u zich even wilt terugtrekken dan heeft u hiertoe in een groepshuis altijd de mogelijkheid. Daarnaast is het huren van meerdere accommodaties overbodig waardoor u in één keer alles geregeld hebt. Kies bijvoorbeeld voor een accommodatie in de omgeving van WinterswijkVordenLochem of Doornspijk.

Daarnaast kent Gelderland prachtige natuurlandschappen en parken met ruime keuze uit wandel-, fiets- en kanoroutes door de provincie. Zoals de Veluwe, de Achterhoek, maar ook het rivierenlandschap in de steden Nijmegen, Arnhem en Zutphen. Stippel voor uw vertrek eens uit wat er allemaal in de omgeving te zien en te doen is, zodat u helemaal voorbereid deze prachtige provincie kunt ontdekken! 

Een groepsaccommodatie in Gelderland huren?

Verblijf uw komende vakantie in een leuke groepsaccommodatie in Gelderland! Deze is perfect voor een vakantie met meerdere gezinnen, de hele familie of nodig al uw vrienden uit! Gelderland is de provincie om even heerlijk te ontspannen, te genieten van de ongerepte natuur en toch ook een beetje sportief bezig te zijn. En wat past daar nou beter bij dan een weekend of midweekje weg? Bekijk ons ruime aanbod.

Groepsaccommodaties in Gelderland bieden een ideale manier om deze prachtige provincie van Nederland te verkennen. Met de vele steden, dorpen en het platteland om te verkennen, bieden groepsaccommodaties in Gelderland een unieke manier om deze diverse en levendige regio te ervaren.

Groepsaccommodaties in Gelderland zijn meestal gelegen in landelijke of toeristische gebieden. Vele bieden een combinatie van traditionele accommodaties en modern comfort, waardoor ze ideaal zijn voor grote groepen mensen. Ze zijn meestal volledig uitgerust met beddengoed, keukenapparatuur en meer. Bovendien zijn er woonruimtes, een gemeenschappelijke keuken en een ontspanningsruimte. Hoewel deze accommodaties zich meestal in kleinere plaatsen bevinden, zijn sommige gelegen in steden zoals Amsterdam en Rotterdam.

De voordelen van een groepsaccommodatie in Gelderland

De voordelen van groepsaccommodaties in Gelderland zijn talrijk. Ten eerste zijn deze accommodaties een uitstekende manier om het gebied te verkennen zonder veel geld uit te geven aan individuele boekingen. Daarnaast bieden deze accommodaties een geweldige mogelijkheid om in groepsverband te socialiseren en de regio te verkennen. Aangezien groepsaccommodaties een gemeenschappelijke leef- en keukenruimte bieden, zijn ze een ideale manier om elkaar beter te leren kennen. Daarnaast heeft u een kamer waarin u zich terug kunt trekken en ook tijd voor uzelf heeft.

Bovendien bieden groepsaccommodaties in Gelderland gasten toegang tot uitstekende faciliteiten en voorzieningen. Sommige accommodaties bieden een sauna, terwijl andere accommodaties zwembaden en sportvelden. Deze extra voorzieningen maken de groepsaccommodaties nog waardevoller.

Kortom, groepsaccommodaties in Gelderland zijn een ideale manier om de regio te verkennen. Ze bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en toegang tot uitstekende voorzieningen, faciliteiten en activiteiten. Als zodanig zijn deze accommodaties perfect voor groepen die op zoek zijn naar een unieke manier om Gelderland te ervaren.

Hoeveel groepsaccommodaties in Gelderland zijn er te vinden op heerlijkehuisjes.nl?

Het aanbod van groepsaccommodaties in Gelderland is ruim. Gelderland is een populaire provincie met name in het voorjaar en het najaar. Daarom vindt u ook bijna 75 verschillende groepshuizen op heerlijkehuisjes.nl. Benieuwd naar wat u kunt vinden in ons ruime aanbod?

Wat is er te doen in Gelderland met een grote groep?

Met z’n allen in een groot vakantiehuis in Gelderland zitten is natuurlijk ook geen vorm van ontspanning. Ga er lekker op uit met elkaar. Gelderland heeft u veel te bieden. Ook als er kinderen mee op vakantie zijn. Zie hieronder een kort overzicht van things to do!

  • Duik in de natuur van de Veluwe: breng een bezoek aan Paleis het Loo of ontdek het Kröller-Müller museum vanuit uw eigen groepsaccommodatie in Gelderland.
  • Sportief in de natuur: De provincie Gelderland is dé provincie om heerlijk te kunnen wandelen of te fietsen. Ook sportieve fietsers zijn hier snel op hun plek dankzij de vele mountainbikeroutes midden in de (Veluwse) natuur.
  • Daarnaast is het ook leuk om met het hele gezelschap te gaan langlaufen op de Veluwe. U raadt het nooit, maar dit is zowel in de zomer als in de wintermaanden mogelijk en zelfs in het donker! De verschillende onderdelen als treinski, biatlon en boomstamzagen staan garant voor heel veel plezier en dit ongeacht uw leeftijd en conditie. 
  • Attractiepark: Ook het bezoeken van attractiepark Julianatoren in Apeldoorn behoort tot de vele mogelijkheden als uw reisgezelschap bestaat uit jonge kinderen.
  • Dierentuinen: De provincie heeft leuke dierenparken voor u. Denk aan de Apenheul, Dolfinarium, Burgers’Zoo of Uilen en Dierenpark De Paay
  • Activiteiten: Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt in Bussloo. Een outdoorcentrum met meer dan 15 in- en outdooractiviteiten, zoals escaperooms, minigolf, lasergamen en ouderwetse bordspellen.
  • Op zoek naar een unieke activiteitencombinatie voor de hele familie of vriendengroep, van jong tot oud? Kies dan voor een wedstrijdje klimmen op een professionele klimwand, een curlingtoernooi of een clinic in handboogschieten.
  • Dagje wellness? In Thermen Bussloo, de Zwaluwhoeve en de Veluwse Bron kunt heerlijk tot rust komen en genieten van allerlei behandelingen, sauna’s en warme baden. Uw geliefde verassen tijdens de vakantie? Bij De Veluwse Bron is het mogelijk om een speciaal arrangement te boeken.

 

Welke culturele bezienswaardigheden zijn er in Gelderland?

Leuke en culturele dingen doen tijdens uw vakantie in Gelderland? Hieronder hebben wij voor u een aantal culturele activiteiten op een rijtje gezet. Naast onderstaande activiteiten is er natuurlijk veel meer te doen!

  • Het Kröller-Müller Museum met zijn wereldberoemde collectie aan 19e en 20ste-eeuwse beeldende kunst en de vele werken van Vincent van Gogh.
  • het Valkhof Museum in Nijmegen. In dit museum vindt u archeologische topstukken uit de Romeinse tijd, prehistorie en middeleeuwen, maar ook de moderne kunst is vertegenwoordigd.
  • Wijngaard Schepershof. Een mooie rondleiding en wijnproeverij in Groenlo. Ook kunt u hier een heerlijke wandeling maken door de siertuin.
  • Historische stad Nijmegen. een historische stad met veel oude gebouwen, parken en musea. Ook kunt u hier natuurlijk terecht voor andere leuke dingen, zoals eten, drinken en shoppen.

Wat heeft de natuur in Gelderland te bieden?

Tijdens uw vakantie in Gelderland kunt u een bezoek brengen aan het grootste natuurgebied van Nederland, de Veluwe. De Veluwe ligt centraal in de provincie en wordt in het noorden begrensd door de Randmeren, in het oosten door de IJssel en in het zuiden door de Rijn. Er is hier van alles te zien in de afwisselende natuur, variërend van bossen tot grasvlakten en stuifzand. Daarnaast is de kans groot dat u verschillende typische Veluwse bosdieren spot, zoals het wilde zwijn, ook wel everzwijn genoemd. Deze varkensachtige leven in groepen en zijn echte alleseters: gras, eikels, wortels en paddenstoelen, maar ook slakken en jonge konijnen staan bij deze dieren op het menu. Naast deze grote zoogdieren kunt u ook kleine zoogdieren spotten als vossen, boommarters, eekhoorns en dassen.

De Veluwe is niet het enige natuurgebied wat in deze provincie te vinden is. In Gelderland ligt namelijk ook het nationale park De Veluwezoom. Ook hier vindt u genoeg mogelijkheden om de Nederlandse natuur te ontdekken en te beleven. Trek er samen met uw familie of vriendengroep op uit om samen een activiteit te ondernemen. Maak bijvoorbeeld, onder begeleiding van een gids, een avondwandeling of bereik het hoogste punt van de Veluwe, het Signaal Imbosch op 110 meter hoogte. Loop na een actieve dag in de buitenlucht door naar Brasserie Veluwezoom waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje.

Welke lastminute aanbiedingen van groepsaccommodaties in Gelderland zijn er op dit moment?

Wilt u genieten van korting op de huur van uw accommodatie? Bekijk welke lastminutes in Gelderland er nu lopen! Wees er snel bij, want in de maanden maart t/m juni zijn groepsaccommodaties in deze provincie zeer gewild!