header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Welkom bij Eropuit In Eigen Land!

U kunt door middel van het selecteren van een plaats in de lijst hiernaast in 1 keer zien wat u in deze plaats kunt doen, waar u kunt eten en waar u kunt overnachten. Anders dan u wellicht gewend bent hoeft u bij ons geen keuze te maken uit een soort overnachting, type restaurant of uitstapje. Het kan uiteraard wel, maar het hoeft niet. Hierdoor ontdekt u plekjes in Nederland die u anders niet had gevonden!

Eropuit In Eigen Land nieuwsNieuw op onze website: Boutique Hotel De Smulpot in Den Burg (Texel)

Boutique Hotel De Smulpot in Den Burg (Texel)Genieten van luxe, maar toch het eilandgevoel beleven? Bij De Smulpot kan het!
Zeven luxe hotelkamers met een prachtige badkamer, grote comfortabele bedden en luxe apparatuur worden in het Boutique Hotel gecombineerd met fraaie natuurbeelden van Texel op canvas.
Heerlijk ontbijten, lunchen of dineren op Texel?
Wij hebben een uitgebreide lunch- en dinerkaart en verrassen kinderen graag met onze speciale kinderkaart. Of wat dacht je van een gezellige high tea?

Meer...

Nieuw op onze website: Fluisterboot Welgelegen in Groenlo

Fluisterboot Welgelegen in GroenloWij beschikken over 3 fluisterboten, welke wij verhuren in combinatie met leuke eet- en drink arrangementen vanaf onze eigen aanlegsteiger. Het varen op de Grolse Gracht is te boeken voor een gezellige middag/ avondje uit, er kunnen maximaal 7 personen op 1 boot.
Wij hebben verschillende vaar arrangementjes, denk eens aan ‘Luxe Picknick vaargeluk’ met een heerlijke picknickmand aan boord, of ‘Zoet vaargeluk’ met Koffie & taart voor of na de vaart waarbij kinderen zelf cakejes mogen versieren!

Meer...

Nieuw op onze website: Camping De Pallegarste in Mariënberg

Camping De Pallegarste in MariënbergGelegen in het Overijsselse Vechtdal vindt u de familiecamping De Pallegarste. Voor de kinderen (indoor) speeltuinen, een speelstrand, een avonturenpad en kinderboerderij! Daarnaast kunt u met het hele gezin terecht in ons grote zwembad (1 diep bad en 2 ondiepe baden) met waterspeeltuin en familieglijbaan!

Van natuur tot avontuur, u vindt het op de Pallegarste!

Meer...

https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl