header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?






Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthouden



Klik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Welkom bij Eropuit In Eigen Land!

U kunt door middel van het selecteren van een plaats in de lijst hiernaast in 1 keer zien wat u in deze plaats kunt doen, waar u kunt eten en waar u kunt overnachten. Anders dan u wellicht gewend bent hoeft u bij ons geen keuze te maken uit een soort overnachting, type restaurant of uitstapje. Het kan uiteraard wel, maar het hoeft niet. Hierdoor ontdekt u plekjes in Nederland die u anders niet had gevonden!

Eropuit In Eigen Land nieuws



In de Spotlights: Het Caitwickerzand in Uddel

Het Caitwickerzand in UddelOp ons park Vakantieoord Het Caitwickerzand zijn wij het avontuur begonnen in 1983. Het is aangekocht door de ouders van mijn man en we hebben het zelf pas in 1996 kunnen aankopen.
Prachtig om Het Caitwickerzand te vormen tot het park zoals het nu geworden is.
Er waren 45 toerplaatsen, 4 bungalows en een zeer verwaarloosde groepsaccommodatie. De stroom liep door de bomen heen er was geen riolering.
Het was een hele uitdaging maar wij doen het nog steeds met veel plezier.

In de Spotlights: Camperpark Kuikhorne in De Westereen

Camperpark Kuikhorne in De WestereenSinds 2007 is Camperpark Kuikhorne gevestigd op het terrein van Jachthaven ’t Eibertsnest in De Westereen.
We zijn ooit met 6 camperplaatsen begonnen, maar al snel werd duidelijk dat er meer plaatsen moesten komen. Op dit moment hebben we 50 camperplaatsen. In 2015 zijn wij door de NKC uitgeroepen tot “Camperplaats van het Jaar” en in 2019 waren wij de winnaar van de ErOpUIt in Eigen Land prijs in de categorie kamperen.
U kunt bij ons kiezen uit een plaats direct aan het vaarwater, aan de haven of op het grasveld aan de haven. Alle voorzieningen zijn aanwezig. U kunt o.a. gebruik maken van ons moderne sanitairgebouw met vloerverwarming, wasmachine en droger.

In de Spotlights: Museumpark Orientalis in Heilig Landstichting

Museumpark Orientalis in Heilig LandstichtingMuseumpark Orientalis is het oudste openluchtmuseum van Nederland. De kleurrijke wereld van het jodendom, christendom en de islam komt tot leven in een 30 hectare groot rijksmonument. Wat betekent religie en cultuur voor het leven van vandaag?
Je ontdekt tijdens je rondreis in de bosrijke omgeving dat wij in onze multiculturele samenleving meer met elkaar delen dan je zou denken!  In onze drie themadorpen – het Joodse dorp, het Arabische dorp en de Romeinse straat – kun je op een leerzame en leuke manier culturen en religie beleven.
Het hele jaar zijn er en wisselende tentoonstellingen rondom het Midden-Oosten, geloof of cultuur.

https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl