header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Welkom bij Eropuit In Eigen Land!

U kunt door middel van het selecteren van een plaats in de lijst hiernaast in 1 keer zien wat u in deze plaats kunt doen, waar u kunt eten en waar u kunt overnachten. Anders dan u wellicht gewend bent hoeft u bij ons geen keuze te maken uit een soort overnachting, type restaurant of uitstapje. Het kan uiteraard wel, maar het hoeft niet. Hierdoor ontdekt u plekjes in Nederland die u anders niet had gevonden!

Eropuit In Eigen Land nieuwsNieuw op onze website: Vegetarisch- en Visrestaurant It Pottebakkershûs in Workum

Vegetarisch- en Visrestaurant It Pottebakkershûs in WorkumEen aanrader is het sfeervolle restaurant It Pottebakkershûs in het centrum van Workum.
De gezellige inrichting nodigt u uit om plaats te nemen en te genieten van een lekker kopje koffie of thee. Ervaar ook hoe vers, smakelijk en verrassend biologisch, vegetarisch en vis eten is. De kok maakt de lekkerste gerechten voor u klaar!
Boven vindt u de permanente expositie over de historie van het pottenbakken in Workum en komt u alles te weten over het ambacht waar Workum al eeuwenlang bekend om is.

Meer...

Tip van de Dag: Stadskasteel Zaltbommel in Zaltbommel

Stadskasteel Zaltbommel in ZaltbommelMuseum Stadskasteel Zaltbommel is een monumentaal pand in de binnenstad van Zaltbommel.
Het huis staat bekend als het Maarten van Rossemhuis, vernoemd naar de bouwer van het stadskasteeltje, de legendarische Gelderse veldheer Maarten van Rossem (ca.1490 – 1555). Het huis is omstreeks 1535 gebouwd.
In het museum maakt u kennis met de rijke geschiedenis van de Bommelerwaard. Naast Maarten van Rossem en andere lokale grootheden, is er een permanente tentoonstelling over Fiep Westendorp. De beroemde illustratrice van Jip en Janneke, Pluk van de Petteflet en vele andere creaties is geboren en opgegroeid in Zaltbommel.

Nieuw op onze website: De Brongaard in Hellevoetsluis

De Brongaard in HellevoetsluisNaturisten Vereniging Hellevoetsluis (NVH) beheert het gemoedelijke terrein, de Brongaard (6 ha) vlakbij het Haringvliet in Zuid-Holland. In de bosrijke omgeving ligt een mooi vogelbied. De locatie van het terrein is een uitstekende uitvalsbasis voor een bezoek aan de naaktstranden Rockanje en de Maasvlakte. De camping heeft een sauna, verenigingsruimte, zwem- en visvijver en mindervalide ruimte.
Geopend van april tot november. Kamperen met tent, vouwwagen, caravan of camper is mogelijk.

Meer...

https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl