header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Welkom bij Eropuit In Eigen Land!

U kunt door middel van het selecteren van een plaats in de lijst hiernaast in 1 keer zien wat u in deze plaats kunt doen, waar u kunt eten en waar u kunt overnachten. Anders dan u wellicht gewend bent hoeft u bij ons geen keuze te maken uit een soort overnachting, type restaurant of uitstapje. Het kan uiteraard wel, maar het hoeft niet. Hierdoor ontdekt u plekjes in Nederland die u anders niet had gevonden!

Eropuit In Eigen Land nieuwsNieuw op onze website: Museumboerderij Hofshuus in Varsseveld

Museumboerderij Hofshuus in VarsseveldEen tijdje naar de dag van gisteren.

Het leven op het platteland in de eerste helft van de vorige eeuw. Stap een tijdje in het leven van uw ouders, grootouders en overgrootouders en ontdek aan de hand van de artikelen welke u hier aantreft hoe er in de eerste helft van de vorige eeuw gewerkt en geleefd werd op de boerderij. Geniet van deze prachtige museumboerderij Hofshuus vol herinneringen uit het verleden en het omliggende erf met de mooie tuinen en 'oude' gewassen.

Meer...

Nieuw op onze website: B&B 't Merthoes in Susteren

B&B 't Merthoes in SusterenVakantie in ’t najaar met je geliefde, je gezin, vrienden, vriendinnen?
Zin om te onthaasten en genieten, te ontsnappen aan de sleur van alle dag? Voel je welkom bij B&B ’t Merthoes in Susteren. Gelegen in Limburg, precies daar waar Nederland op zijn Smalst is, maar écht meer dan breed genoeg om volop te genieten!
Onze B&B beschikt over drie ruime luxe kamers met comfortabele bedden, eigen sanitair en airco en is tevens zeer geschikt als kleinschalige groepsaccommodatie.

Meer...

Nieuw op onze website: Welgelegen in Groenlo

Welgelegen in GroenloHet mooie pand van Welgelegen zal je bij binnenkomst blij verrassen… stap gewoon eens binnen en ervaar de Achterhoekse gemoedelijkheid!
Wij zijn geopend vanaf 11.00 uur, kies een mooie speciale koffie of een verse kruidenthee, vanaf 12.00 uur serveren wij een uitgebreide lunchkaart, voor heerlijk loungen onder het genot van Borrel&bites ben je bij ons ook op de goede plek en vanaf 17.00 uur is het genieten van onze fijne dinerkaart met fantastische wijnen die je dag compleet maken.

Meer...

https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl