header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Welkom bij Eropuit In Eigen Land!

U kunt door middel van het selecteren van een plaats in de lijst hiernaast in 1 keer zien wat u in deze plaats kunt doen, waar u kunt eten en waar u kunt overnachten. Anders dan u wellicht gewend bent hoeft u bij ons geen keuze te maken uit een soort overnachting, type restaurant of uitstapje. Het kan uiteraard wel, maar het hoeft niet. Hierdoor ontdekt u plekjes in Nederland die u anders niet had gevonden!

Eropuit In Eigen Land nieuwsNieuw op onze website: De Hamrikkerhof in Nieuw Scheemda

De Hamrikkerhof in Nieuw-ScheemdaBed en Breakfast de Hamrikkerhof in Nieuw Scheemda is gelegen in het Groningse Oldambt, een regio die bekend staat als de Graanrepubliek.
Het is het best bewaarde geheim van het Groninger landschap. Hier vindt u uitgestrekte polders met landbouwgronden tot aan de horizon.
In het seizoen is het een oase aan goudgeel graan of koolzaad dat in bloei staat.

Meer...

Nieuw op onze website: Bezoekerscentrum Min40celsius in Varsselder

Bezoekerscentrum Min40celsius in VarsselderSta oog in oog met het skelet van een wolharige neushoorn en de kop van een mammoet!
Waar een paar miljoen jaar geleden walvissen en haaien zwommen ontstaat tijdens de ijstijden het huidige landschap. De zee verandert langzaam in een landschap met woeste rivieren en rivierduinen. Landijs van meer dan 200 meter dik schuift als een bulldozer over poolwoestijnen en grassteppen.

Meer...

Nieuw op onze website: Theetuin de Notelaar in Berghem NB

Theetuin De Notelaar in Berghem.Boerderij de Notelaar is een Theetuin met een eetbare tuin met meer dan 50 soorten fruitstruiken en fruitbomen en een theekruidentuin.
U bent bij ons aan het goede adres voor een (h)eerlijk kopje koffie en (verse kruiden)thee met huisgemaakte lekkernijen van het seizoen of een spelletje in de boomgaard.

De theetuin is open als de vlag uithangt, verder zijn wij alleen open op afspraak.

Meer...

https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl