header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Welkom bij Eropuit In Eigen Land!

U kunt door middel van het selecteren van een plaats in de lijst hiernaast in 1 keer zien wat u in deze plaats kunt doen, waar u kunt eten en waar u kunt overnachten. Anders dan u wellicht gewend bent hoeft u bij ons geen keuze te maken uit een soort overnachting, type restaurant of uitstapje. Het kan uiteraard wel, maar het hoeft niet. Hierdoor ontdekt u plekjes in Nederland die u anders niet had gevonden!

Eropuit In Eigen Land nieuwsOpening Landgoedkeuken van Heerlijkheid Mariënwaerdt

landgoed Marienwaerdt in BeesdDeze zomer kondigde de familie Van Verschuer aan dat ze hun prachtige landgoed ook buiten de grenzen van hun akkers, bossen en weides willen delen. Met het openen van de Landgoedkeuken op de Korte Jansstraat 5 in Utrecht brengen ze het landgoed en daarmee het buitenleven naar de binnenstad.

In het monumentale pand, in de schaduw van de Domtoren, is hard gewerkt aan een kopie van de keuken in het Grote Huis op het landgoed. Door de houten lambrisering, het oude servies in een grote keukenkast en de warme kleuren voel je de sfeer van weleer. En door het uitgebreide assortiment aan landgoed-delicatessen voel je dat niet alleen, maar proef je het ook.

Nieuw op onze website: B&B Fruitproeverij de Zandberg in Rijswijk Gld

Fruitproeverij de Zandbergin Rijswijk GldWij ontvangen je graag op onze boerderij in het hartje van de Betuwe.
Je kunt genieten van mooie wandel en fietsroutes en historische stadjes bezoeken zoals Wijk bij Duurstede, Buren en Culemborg.
In onze boomgaard is vrij te wandelen of te spelen. Als je interesse hebt in permacultuur of bijzondere fruitsoorten kun je hier zien hoe een weiland in minder dan 5 jaar tijd omgetoverd is in een waar paradijs.

De maaltijden maken we met zoveel mogelijk seizoensproducten van ons eigen land.

Meer...

Najaar bij Landal GreenParks vanaf 99 euro

Image

Tijd voor elkaar

Als het buiten frisser wordt, is het binnen extra genieten. Kom tot rust in uw comfortabele accommodatie en geniet met het hele gezin van samen gourmetten of spelletjes doen. Beleef deze mooie momenten met elkaar. Op onze parken is er van alles te beleven. Boek nu een verblijf in het najaar al vanaf € 99* in de periode van 26 oktober tot 24 december 2018.

*Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. € 26 reserveringskosten per reservering, verplichte bedlinnen € 7,95 p.p., toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park). Parken in Denemarken: excl. nutsvoorzieningen op basis van verbruik.

Najaarsaanbod Landal GreenParks

https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl