header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Welkom bij Eropuit In Eigen Land!

U kunt door middel van het selecteren van een plaats in de lijst hiernaast in 1 keer zien wat u in deze plaats kunt doen, waar u kunt eten en waar u kunt overnachten. Anders dan u wellicht gewend bent hoeft u bij ons geen keuze te maken uit een soort overnachting, type restaurant of uitstapje. Het kan uiteraard wel, maar het hoeft niet. Hierdoor ontdekt u plekjes in Nederland die u anders niet had gevonden!

Eropuit In Eigen Land nieuwsNieuw op onze website: Kaasboot Alkmaar in Alkmaar

Kaasboot Alkmaar in AlkmaarAlkmaar vanaf het water is prachtig en vrijwel de hele gezellige oude binnenstad kun je doorvaren. De prachtige kades met oude pandjes, de gezellige pleinen, de mooiste doorkijkjes, de prachtige Alkmaarse singel,je ziet ze allemaal voorbij glijden tijdens een rondvaart met de leukste en gezelligste boot van Alkmaar: DE KAASBOOT! Een reguliere rondvaart, met Alkmaarse kaasproeverij of kaasfondue, een barbecue, een stadsgids, vrijwel alles is mogelijk. Vaar mee door Alkmaar!

Meer...

Nieuw op onze website: Tiny Houses Vakantiepark Ljeppershiem in Westergeest

Tiny Houses Vakantiepark Ljeppershiem in WestergeestOp Ljeppershiem vakantiepark vinden u en uw kinderen een unieke vakantiebeleving.
Heeft u uw vakantie weleens in een tiny house gevierd? Compact, duurzaam en toch van alle gemakken voorzien? Uw kinderen kunnen vissen, zwemmen en… wat dacht u van een heus avonturenpad?
Doordat de vakantiehuisjes aan het water én midden in de natuur staan ontstaat er maximale natuurbeleving. Ook als u binnen bent is de natuur altijd zichtbaar.

Meer...

In de Spotlights: Amusementspark Tivoli in Berg en Dal

Amusementspark Tivoli in Berg en DalTijdens de zomervakantie van 4 juli t/m 30 augustus is er dagelijks entertainment in het pretpark. Zo kun je met Tiffi en Toffi op de foto tijdens een speciale Meet & Greet. Daarnaast kan worden genoten van Toffi's show in de speciaal hiervoor ingerichte Showtent en regelmatig zijn er leuke workshops in het park. Uiteraard wordt ook in het entertainment rekening gehouden met de corona maatregelen.
NIEUW: Lekker eten samen met Tiffi en Toffi
Geniet van een onvergetelijke lunch of diner samen met Tiffi en Toffi. Tijdens het eten komen Tiffi en Toffi gezellig bij je aan tafel zitten om met je op de foto te gaan.
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl